0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinja izdelana za dotik - Nobilia

Kuhinje v mat videzu so trenutno nesporen trend. Prav zato so v največjem evropskem proizvajalcu kuhinj Nobilia razvili posebno površinsko obdelavo ličnic, ki preprečuje, da bi se prstni odtisi videli na površini ličnice, kar močno poenostavi vzdrževanje kuhinje in zagotavlja, da vaša kuhinja vedno izgleda 100% čudovita.

Obdelava ličnic Anti-Fingerprint
Obdelava ličnic Anti-Fingerprint

Premaz proti prstnim odtisom

Vse ličnice iz serij Easytouch and Natura imajo posebno Anti-Fingerprint površinsko obdelavo, ki omogoča, da rečete nadležnim prstnim odtisom na ličnicah preprosto adijo. Tako bo kuhinja ostala čista dlje, čiščenje pa bo lažje.

Eleganten ultra-mat videz

Če ste ljubitelji čistega in elegantnega videza, boste zagotovo navdušeni nad visoko-kvalitetnimi površinami kuhinj Nobilia. Na voljo vam je kar 7 različnih tipov ličnic z premazon Anti-Fingerprint, od skandinavsko navdihnjene Fjord modre barve do imitacije hrasta. Tako boste kuhinjo lahko brez težav sestavili v skladu z vašimi individualnimi željami in vizijo. Anti-fingerprint premaz na ličnicah daje ličnicam prijetno, žametno teksturo, kar dodatno poudari filozofijo podjetja Nobilia, da so kuhinje izdelane za dotik.

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja