0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Postelje s predali

Pomanjkanje prostora za shranjevanje je večni problem, ki je še posebej izrazit v manjših stanovanjih. Zato je pomembno, da čim bolj izkoristimo prostor, ki nam je na voljo. Prostor, ki ga običajno ne uporabljamo za shranjevanje, je postelja. Seveda pa ni nujno, da je temu tako. Številni modeli postelj so namreč opremljeni s predali, ki nam nudijo dodaten prostor za shranjevanje, ali pa z dvižnim podom, ki omogoča dostop do prostornega zaboja za shranjevanje pod samim ležiščem. V tem članku vam bomo predstavili nekaj modelov postelj z dodatnim prostorom za shranjevanje iz našo ponudbe, za katere se stranke najpogosteje odločajo.

Postelja s predali Nepo Plus 140 bela

Postelja Nepo Plus 140 v beli barvi je zelo priljubljena izbira med našimi strankami. Za to obstaja več razlogov. Postelja ima zanimiv, a hkrati nevtralen dizajn, zato se lepo poda v vsako spalnico. Opremljena je s 3 predali, ki nudijo obilico prostora za shranjevanje, poleg tega pa postelja ponuja še dodatne odprte niše za shranjevanje. Postelja je na voljo v dimenziji 140x200 cm ter v dimenziji 160x200 cm. Predali so vključeni v ceno postelje. Postelja je izdelana iz iverne plošče v mat beli barvi.

Postelja Nepo Plus 140 bela

Postelja s predali Michigan

Postelja s predali Michigan je enostavna in cenovno zelo ugodna postelja, ki je opremljena z 2 predaloma in odprto nišo za odlaganje. Pri montaži lahko predale montirate na levo ali desno stran postelje. Postelja je na voljo v dveh dimenzijah in sicer 90x200 cm in 140x200 cm. Postelja je dobavljiva v dveh barvah: mat beli in dekorju kronberški hrast. Pri postelji je potrebno dokupiti še posteljni pod ter vzmetnico.

Postelja s predali Michigan bela

Boxspring postelja s predali Jasmina

Boxspring postelja Jasmina je eden izmed najbolje prodajanih artiklov iz naše ponudbe. Gre za kompletno boxspring posteljo, ki v ceno vključuje tudi vzmetnico. Postelja Jasmina je odlična rešitev za vsako spalnico, saj zagotavlja udobno spanje po dostopni ceni. Postelja je na voljo v širinah 140, 160 in 180 cm. Opremljena je z 2 predaloma za shranjevanje - iz vsake strani se nahaja po 1 predal. Oblečena je v kakovostno tkanino v svetlo sivi barvi.

Boxspring postelja Jasmina

Dvižna postelja Tetrix

Dvižna postelja Tetrix ni opremljena z klasičnimi predali, ampak ponuja mehanizem, ki omogoča dvig ležišča in s tem dostop do prostornega zaboja pod ležiščem. V primerjavi z predali tak tip zaboja ponuja še boljši izkoristek prostora. Postelja Tetrix je na voljo v širinah 120, 140 in 160 cm in v beli barvi in barvi hrast sonoma. V ceno postelje je že vključeno posteljno dno s kovinskim okvirjem ter dvižni mehanizem, vzmetnico pa je potrebno dokupiti.

Dvižna postelja Tetrix bela

Dvižna postelja Kira

Dvižna postelja Kira je prav tako kot postelja Tetrix opremljena z dvižnim mehanizmom, ki omogoča dostop do zaboja za shranjevanje. Postelja je oblečena v umetno usnje in je na voljo v 3 barvah: črni, kapučino in beli. Postelja je na voljo v širinah 90, 120, 140, 160 in 180 cm. V ceno postelje je vključeno posteljno dno z kovinskim okvirjem in dvižni mehanizem, vzmetnico pa je potrebno dokupiti.

Dvižna postelja Kira

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja