0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinje Nobilia

Kuhinje Nobilia

Kuhinje Nobilia

Kuhinje Nobilia odlikuje vrhunski dizajn, širok spekter možnih barvnih kombinacij, hitra dobava ter nepremagljiva kakovost. Celotna proizvodnja se nahaja v Nemčiji, kjer v dveh obratih dnevno proizvedejo prek 3000 kuhinj. Podjetje je na trgu že 65 let in neprestano vlaganje v kakovost in odličnost izdelkov jih je pripeljalo do naziva največjega proizvajalca kuhinj v Evropi.

Kuhinje po meri

Vsak prostor je drugačen, prav tako pa so različne naše potrebe in želje. Prav zato kuhinje Nobilia omogočajo izdelavo natančno po vaših merah in v barvni kombinaciji po vaši želji. Naši svetovalci bodo na podlagi mer vašega prostora izdelali natančen načrt kuhinje s pomočjo računalniškega programa, ki omogoča tudi 3D vizualizacijo kuhinje. Ta načrt bo posredovan v tovarno, kjer bo kuhinja izdelana točno po vaših željah.

Za rezervacijo termina za brezplačni izris kuhinje nas pokličite na 05/757-00-80!

21 artiklov

21 artiklov

Kaj naredi kuhinje Nobilia tako edinstvene?

Stalni razvoj. Nobilijin oddelek razvoja stalno trdo dela, da lahko zadovolji želje in potrebe kupcev. Tako so v njihovi ponudbi vedno novi izdelki, ki sledijo zadnjim trendom in so izdelani po najboljši tehnologiji. Nobilia je bila prva med velikimi proizvajalci kuhinj, ki je uvedla proizvodnjo pravih brezročajnih kuhinj – zaradi specifike izdelave le-teh je proizvodnja na masovni ravni še posebej zahtevna. Prav tako so med prvimi v svojo ponudbo predstavili ličnice Touch, ki zagotavljajo enostavno vzdrževanje brez prstnih odtisov.

Visoka kakovost po ugodni ceni. Proces proizvodnje kuhinj v tem nemškem podjetju je na najvišji stopnji avtomatizacije. Večina zaposlenih pravzaprav skrbi le za nadzor strojev in zagotavlja, da je kakovost res na vrhunski ravni. Prav avtomatizacija zagotavlja stalno kakovost in s tem nizko stopnjo reklamacij. Poleg tega avtomatizacija skupaj z ekonomijo obsega zagotavlja, da so kuhinje Nobilia dostopne po izredno konkurenčnih cenah.

Mehko zapiranje vrat in predalov brez doplačila. Vse kuhinje Nobilia, ne glede na cenovni razred, imajo okovje najkakovostnejših proizvajalcev Hettich ter Blum, ki zagotavlja gladek tek vrat in predalov ter mehko, neslišno zapiranje. Vse to brez doplačila.

Izdelava po meri kupca. V Nobiliji nobena kuhinja ni izdelana na zalogo. Proizvodnji proces same kuhinje se prične šele, ko dobijo naročilo kupca. S tem zagotavljajo, da je prav vsaka kuhinja unikatna, prav tako kot so unikatne želje in potrebe vsakega posameznika. V primeru, da v njihovem širokem produktnem katalogu vseeno ne najdete primernih elementov za rešitev vašega prostorskega problema, so vam na voljo tudi predelave.

Hitra dobava in ažurno reševanje reklamacij. Nobilia z natančnim planiranjem proizvodnje zagotavlja hitro dobavo naročenih kuhinj in to v terminu, ki ga določijo ob samem naročilu. Ker je prenova kuhinje seveda velik projekt, to pomeni, da lahko lažje terminsko načrtujemo ostala dela. Čeprav je Nobilia podjetje z enim najmanjših odstotkov reklamacij v panogi, pa se vseeno tu in tam kaj zalomi. Njihova glavna prednost je v tem, da reklamacije rešujejo izredno hitro in brez komplikacij, kar je tudi del njihove strategije.

Kam po kuhinjo Nobilia?

V studiu kuhinj Mega Pohištvo v Pivki vam je na voljo največja razstava kuhinj v regiji, hkrati pa nas odlikuje tudi ena največjih in najsodobnejših razstav kuhinj Nobilia. Ker imamo na enem mestu razstavljene kuhinje 5 blagovnih znamk, lahko enostavno primerjate načine izdelave in kakovost različnih proizvajalcev kuhinj. Prek 23 let izkušenj pri načrtovanju notranje opreme ter strokovnost svetovalcev, ki so skozi leta prodali že preko 1000 kuhinj, vam garantira nepremagljiv nivo svetovanja in to brezplačno.

1000+

25+

24+

2000+

Prodanih kuhinj
Razstavljenih kuhinj
Let izkušenj pri prodaji pohištva
m2 razstavnih površin

Brezplačno svetovanje in 3D izrisi kuhinj Nobilia

Zavedamo se, da nakup kuhinje ni enostaven proces, zato vas bomo z veseljem vodili skozi proces nakupa, razrešili morebitne dileme, vam svetovali, kakšen sestav bi bil optimalen za vaš prostor ter katere materiale uporabiti. Seveda bomo pri vsem skupaj upoštevali tudi vaše želje ter zahteve. Da si boste lažje predstavljaji, kako bo izgledala nova kuhinja, vam bomo kuhinjo brezplačno izrisali s pomočjo računalniškega programa, ki bo izdelal realističen 3D izris.

Naši svetovalci se kljub več kot 10 letnim izkušnjam pri načrtovanju kuhinj tudi redno izobražujejo na sedežu podjetja v Nemčiji. To jim zagotavlja seznanjenost z najnovejšimi trendi in na hišnem sejmu dobijo nove ideje, ki jih z veseljem uporabijo pri načrtovanju vaše nove kuhinje.

Za rezervacijo termina za brezplačni računalniški izris vaše nove kuhinje nas pokličite na 05/757-00-80 ali pa izpolnite obrazec na desni. Rezervacija termina ni obvezna, si pa s tem zagotovite, da si bo naš svetovalec zares lahko vzel čas za vas in se izognete morebitnemu čakanju.

Brezplačna dostava in montaža

Za kuhinje Nobilia vam nudimo brezplačno dostavo ter montažo (po pogojih, objavljenih na prodajnem mestu). Vse dostave izvajamo v lastni režiji z lastnim voznim parkom, tako da se lahko terminsko prilagodimo vašim željam, izgovarjanje na zunanje izvajalce pa pri nas odpade. Izkušeni vozniki zagotavljajo eno najnižjih stopenj transportnih poškodb v panogi.

Naš monter se z montažo kuhinj ukvarja že 20 let, zato strokovnost montaže ni vprašljiva. Z veseljem tudi reši manjše zaplete, ki se pojavijo pri vsaki prenovi doma.

Zadovoljne stranke

Vsako leto opremimo vrsto domov in glavni cilj pri tem nam je, da stranka po končani gradnji oziroma prenovi z veseljem pride v svoj novi dom. Izredno smo ponosni na vse uspešno zaključene projekte, na nekatere pa še posebej, zato vam na tem mestu predstavljamo sodobno kuhinjo Nobilia Lux, ki smo jo postavili v stanovanju v Ljubljani. Kuhinja je lakirana v visokem sijaju v brezročajni izvedbi. Kljub relativno majhnemu prostoru je v kuhinji zaradi uporabe zelo visokih omar veliko prostora za shranjevanje, kuhinjski otok pa lepo obliva inovativni suhomontažni nosilec za televizijo.

Kuhinja Nobilia Lux

Zakaj so kuhinje Nobilia kljub vrhunski kvaliteti tako ugodne?

Kuhinje Nobilia so v celotni izdelane v Nemčiji, kjer so proizvodnji stroški visoki, zato kupci pogosto pričakujejo visoko ceno nemških kuhinj. A kuhinje Nobilia so zares ugodne, cene pa so konkurenčne tako slovenskim proizvajalcem kot celo vzhodnoevropskim kuhinjam nižje kakovosti. V čem je skrivnost? V 65 letih obstoja so nemški inženirji proizvodnje postopke pripeljali na tako napredno raven in jo močno avtomatizirali. To pomeni, da je produktivnost zelo visoka in zato na vsakega zaposlenega izdelajo mnogo več kuhinj kot manj napredni konkurenti, zato so stroški dela na kuhinjo nižji. Poleg tega zaradi masovne proizvodnje dosegajo tudi nižje cene pri nabavi materiala, prihranke pa prinaša tudi optimizirana logistika. Po celotni Evropi kuhinje razvažajo z lastnim voznim parkom, ki je prilagojen prevozu kuhinj, kar znižuje tudi možnost transportnih poškodb.

Največja tovarna kuhinj v Evropi

Tovarna Nobilia 1 Tovarna Nobilia 2

Vse kuhinje Nobilia so v celoti izdelane v dveh obratih v okolici nemškega mesta Verl. Obrata sta med seboj oddaljena le 10 km, kar omogoča prihranke pri logistiki in organizaciji dela. V letu 2016 je v podjetju 2500 zaposlenih izdelalo 660,000 kuhinj oziroma cca. 3000 vsak delovni dan. Podjetje ima proizvodnjo organizirano samo v 2 izmenah, saj so v vodstvu podjetja prepričani, da nočna izmena slabo vpliva na delavce, kar pomeni, da trpi produktivnost in kvaliteta. Prav kvaliteta je glavna prioriteta podjetja, ki se ponaša z eno najnižjih stopenj reklamacij v panogi. Kuhinje Nobilia so na voljo po celotni Evropi, za distribucijo pa skrbi podjetje z lastno dostavno floto 150 vlačilcev in 300 priklopnikov. Ker so vozila prilagodjena za transport kuhinj, vozniki pa se redno usposabljajo, so transportne poškodbe prava redkost.

Gospodinjski aparati

Ko menjamo kuhinjo, se običajno odločimo tudi za zamenjavo gospodinjskih aparatov. Tako je celotna kuhinja sodobna in vizualno privlačna, izognemo pa se tudi morebitnim težavam pri naknadni menjavi starih aparatov, ki prenehajo delovati. Nobilia odlično sodeluje z vsemi večjimi proizvajalci bele tehnike, zato vam ob hkratnem nakupu kuhinje in aparatov ponujajo zares ugodne cene za komplet. V ponudbi so tako aparati lastnih blagovnih znamk, ki jih za Nobilio proizvajajo znani proizvajalci bele tehnike, kot tudi aparati blagovnih znamk Siemens, Bosch in Beko.

Certifikati 

Kakovost kuhinj Nobilia dokazujejo tudi številni certifikati. Za dodatne preverjanja kakovosti poleg zunanjih agencij skrbi tudi podjetje samo, saj imajo enega največjih in najbolj naprednih laboratorijev za testiranje pohištva v Evropi.

Nobilia Certifikat 1 Nobilia Certifikat 2 Nobilia Certifikat 3 Nobilia Certifikat 4

Video predstavitev podjetja Nobilia

Prepričajte se na lastne oči 

Resnično kakovost izdelkov je težko oceniti na podlagi slik in besed na internetu, veliko lažje pa je, če si jih ogledamo v živjo in jih osebno preiskusimo. Prav zato smo v našem studiu v Pivki pripravili zares veliko razstavo kuhinj Nobilia z 8 razstavljenimi kuhinjami različnih cenovnih razredov.

Oglejte si nekaj utrinkov iz naše razstave kuhinj >>

Zakaj po kuhinjo v studio Mega Pohištvo?

 • Največja razstava kuhinj v regiji
 • Strokovni svetovalci z več kot 10 let izkušenj pri načrtovanju kuhinj
 • Brezplačno svetovanje
 • Brezplačni 3D izris
 • Brezplačna dostava in montaža (po pogojih, objavljenih na prodajnem mestu)

Ker se vam želimo zares 100% posvetiti pri svetovanju in izrisu, si prosim svoj termin za izris kuhinje predhodno rezervirajte. To lahko storite s klicem na 05/757-00-80. Svetovanje in izrisi so brezplačni in brez obveznosti!

  ADRK
  Pohištvo Alples
  Black Red White
  HALMAR
  Jela
  Matis
  Meble Wojcik
  Vzmetnice Meblo Jogi
  Kuhinje Nobilia
  Prima
  Slovenska postelja