0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Sedežne garniture

Sedežna garnitura je nepogrešljiv kos pohištva v vsaki dnevni sobi. Ne glede na to, ali ga največ uporabljamo za gledanje televizije, preživljanje časa z našo družino ali pa za druženje s prijatelji, je zelo pomembno, da izberemo udoben in kakovosten kavč primernega dizajna in velikosti. V naši ponudbi boste našli širok nabor sedežnih garnitur različnih dimenzij, stilov in cenovnih razredov, velik del ponudbe pa imamo tudi razstavljen v našem salonu v Pivki, kjer si lahko pohištvo pred nakupom ogledate v živo. Nudimo vam dostavo po celotni Sloveniji, številne sedežne garniture pa imamo tudi na zalogi.

Prikaži več informacij

Kotna sedežna garnitura

Kotna sedežna garnitura spada med najbolj priljubljene tipe sedežnih garnitur pri nas, saj omogoča dober izkoristek prostora, oblikovno pa lepo dopolnjuje ostale kose pohištva v prostoru. Pomembno je, da izberemo ustrezno velikost garniture. V primeru, da izberemo premajhno garnituro, se bo v prostoru vizualno izgubila, hkrati pa ne bo nudila dovolj prostora za posedanje vseh družinskih članov. Težava pri izbiri prevelike garniture je očitna – garnitura se preprosto ne bo prilegala v prostor, ali pa nas bo ovirala pri vsakodnevnih opravilih. Pomembno je tudi, da izberemo pravo smer postavitve (torej postavitev daljšega in krajšega dela garniture). Ker vsak proizvajalec smer določa drugače, smo vam v naši spletni trgovini pripravili možnost izbire smeri postavitve, ki vam avtomatsko prikaže sliko garniture v izbrani postavitvi.

Sedežna garnitura v obliki črke U

Sedežne garniture v obliki črke U so primerne predvsem za večje prostore. Njihova prednost je to, da zaradi velikih dimenzij vizualno obogatijo dnevno sobo, hkrati pa omogočajo tako sedenje kot tudi poležavanje večjega števila oseb. Kavči v obliki črke U so lahko opremljeni s številnimi funkcijami, ki še dodatno povečajo praktičnost in udobje pri uporabi.

Dodatne funkcije pri oblazinjenem pohištvu

Kavč je v osnovi namenjen sedenju in poležavanju, z dodatnimi funkcijami pa ga lahko spremenimo v še bolj koristen kos pohištva. S pomožnim ležiščem nam lahko sedežna garnitura služi kot dodatna postelja, ki jo potrebujemo, kadar dobimo obiske. Pogosto se pomožno ležišče uporablja tudi med družinskimi filmskimi večeri, saj lahko služi kot dodatna opora za noge, s pomočjo katere lahko cela družina udobno poležava pred televizijo. Če imamo namen ležišče uporabljati kot dodatno oporo za noge in bo odprto večji del časa, je priporočljivo, da izberemo doplačilo za ležišče v originalnem blagu garniture. To pomeni, da ležišče ni oblečeno v pomožno tkanino (ki je običajno nekoliko nižje kakovosti kot tkanina na sami garnituri in je v beli oziroma sivi barvi), ampak je oblečeno v enako tkanino kot preostanek garniture. S tem pridobimo lepši izgled in večjo trajnost pomožnega ležišča. Zelo priljubljena funkcija so tudi predali oziroma zaboji za shranjevanje. V osnovi poznamo dva tipa predalov – zaboj pod sediščem garniture, do katerega dostopamo z dvigom sedišča, ter klasičen predal, do katerega dostopamo z izvlekom predala izpod sedežne garniture. Zaboji so pretežno namenjeni shranjevanju lažjih predmetov, kot je posteljnina oziroma vzglavniki.

Sedežne garniture na zalogi

Dobavni rok za sedežne garniture po naročilu so običajno relativno dolgi in se gibljejo okoli 60 dni. Ker se pogosto zgodi, da sedežno garnituro preprosto potrebujemo prej, imamo v Mega Pohištvu vedno veliko število modelov garnitur na zalogi v našem skladišču. Le-te kavči so na voljo takoj. Običajno so na voljo v eni oziroma dveh barvah, trudimo pa se, da so vedno na voljo tako v levi kot desni postavitvi. Sedežne garniture, ki jih imamo na zalogi, so na naši spletni strani označene z dobavnim rokom 1-3 tedne.

Sedežne garniture po meri

Pogosto se zgodi, da kljub široki ponudbi enostavno ne najdemo garniture, ki bi bila primernih dimenzij oziroma v pravi barvi in opremljena s funkcijami, ki jih potrebujemo. Ker v Mega Pohištvu vedno želimo ponuditi kupcu točno takšno pohištvo, kot ga potrebuje, smo se povezali z nemškim proizvajalcem oblazinjenega pohištva Polipol. Glavna prednost sedežnih garnitur Polipol je modularna sestavljivost garnitur. Vsak model ima širok katalog standardnih elementov, iz katerih lahko sestavimo sestav, ki se dimenzijsko prilega v naš prostor. Poleg izbire sestava je seveda mogoča tudi izbira materiala in barve in sicer med več kot 200 vzorci blaga. V ponudbi so tudi številne dodatne funkcije (ležišče, zaboj za shranjevanje, relax mehanizem, dodatni nasloni za glavo itd.), med katerimi pa lahko izberete samo tiste, ki jih zares potrebujete. Prav inovativna modularna zasnova sedežnih garnitur Polipol omogoča, da pri nas dobite garnituro, ki se vašemu prostoru in željam prilega tako kot sedežna garnitura, izdelana po meri, a hkrati po veliko bolj dostopni ceni.

Odprodaja sedežnih garnitur

Vkoliko iščete vrhunsko sedežno garnituro po ugodni ceni, si oglejte našo odprodajo sedežnih garnitur. Gre za odprodajo razstavnih eksponatov ukinjenih modelov iz našega razstavnega salona ter znižane garniture iz naše zaloge, ki jih odprodajamo, kadar potrebujemo dodaten prostor v našem skladišču pred prihodom novih pošiljk.

Iščete kavč ali trosed? Oglejte si tudi našo široko ponudbo kavčev in trosedov >>

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja