0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nakup na obroke Leanpay

V naši spletni trgovini je omogočen enostaven nakup na obroke prek sistema Leanpay. Prek sistema Leanpay je mogoče na obroke financirati nakupe do 3000 EUR z dobo odplačila do 24 mesecev. Pogoji uporabe sistema Leanpay se nahajajo TUKAJ.

Nakup na obroke prek spleta je enostaven in hiter. Obisk banke ni potreben, prav tako za nakup ne potrebujete dodatnih dokumentov. Potrebujete le pameten mobilni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko vašega bančnega računa.

Kako poteka nakup prek sistema Leanpay?

1. Artikle, ki jih želite naročiti, dodajte v košarico in kliknite na gumb "Zaključi nakup".
2. Izpolnite zahtevane podatke, kot način plačila pa izberete "Nakup na obroke Leanpay" in oddajte naročilo.
3. Sistem vas bo avtomatsko preusmeril na spletno mesto sistema Leanpay, kjer izberete število obrokov, na voljo pa so vam tudi vsi potrebni izračuni višine mesečnega obroka in stroškov kredita. V primeru, da vam višina obroka ali stroški kredita ne ustrezajo, lahko nakup kadarkoli prekinete.
4. Vkolikor se strinjate s ponudbo, vas bo sistem vodil skozi postopek sklenitve kreditne pogodbe. Pogodba se sklene v elektronski obliki kar prek telefona ali računalnika, obisk banke ni potreben.
5. Sistem Leanpay na podlagi posredovanih podatkov preveri vašo kreditno sposobnost in vam kredit bodisi odobri ali zavrne. V primeru odobritve kredita boste o tem obveščeni. Vkolikor prejmete potrditev, da je bil kredit odobren, je vaš nakup opravljen. Počakajte na dodatne informacije o dobavi z naše strani. V primeru zavrnitve kredita se za dodatne informacije obrnite neposredno na podporno službo Leanpay na telefonski številki 064 260 845.
6. Ob dostavi naročenih artiklov boste morali dostavljalcu pokazati vaš osebni dokument, da preveri vašo istovetnost. Skupaj z dostavljalcem se izpolni tudi verifikacijski list.
7. Sistem Leanpay vas bo mesečno obveščal o vaši obveznosti, ki jo boste enostavo poravnali prek SEPA direktne bremenitve.

Za dodatne informacije o nakupu na obroke prek sistema Leanpay nas lahko kontaktirate na info@megapohistvo.si.

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja