0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Slovenska postelja

Slovenska postelja

Vzmetnice Slovenska postelja

Kakovostna vzmetnica je ključ do dobrega spanca in odličnega počutja preko dneva. Primerno ležišče zagotavlja optimalno podporo telesu in s tem razbremeni hrbtenico in omogoča optimalen pretok krvi. Glede na to, da v stiku z ležiščem preživimo večji del noči, je pomembno, da so pri izdelavi vzmetnice uporabljeni naravni materiali, ki so zdravju prijazni. Pomembna je tako sama sestava ležišča, kot tudi prevleka. Le-ta mora biti sestavljena iz materialov, ki so negostoljubni za bakterije in druge mikroorganizme in s tem delujejo antialergijsko. Poleg tega morajo pomagati telesu uravnavati telesno temperaturo in primerno odvajati telesno vlago.

Podjetje Slovenska postelja je eno izmed vodilnih slovenskih proizvajalcev vzmetnic. Njihova proizvodnja nadaljuje tradicijo podjetja Sukno Zapuže. V svojih proizvodih uporabljajo le najboljše materiale, sestavo vzmetnic pa prilagajajo potrebam posameznika za kar se da udobno in zdravo spanje. Vzmetnice iz njihove ponudbe so na voljo v 2 trdotah, izdelajo pa se lahko v vseh dimenzijah, tako standardnih kot nestandardnih.

Izkušnje pri izdelavi ležišč so pridobili tudi v sodelovanju s številnimi zdravstvenimi ustanovami. Z njihovimi ležišči so opremljene številne zdravstvene ustanove, hoteli, domovi za upokojence ter zdravilišča.

8 artiklov

8 artiklov

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja