0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Boxspring postelje

Boxspring postelja predstavlja oazo popolnega udobja. Večina boxspring postelj je sestavljenih iz osnovnega okvirja z vzmetenim jedrom, na katerem stoji še vzmetnica z žepkastim jedrom. V naši ponudbi imamo različne boxspring postelje različnih barv, oblik in dimenzij.

Prikaži več informacij

Prednosti boxspring postelj

  • Udobje. Boxspring postelje nudijo izjemno udobje in kakovost spanja. Še posebej modeli s kakovostno vzmetnico ter vzmeteno osnovo ponujajo odlično podporo telesu in s tem zmanjšujejo pritisk na posamezne dele telesa, kar omogoča bolj miren spanec.
  • Zračnost. Zaradi vzmeti v ležišču ter zračne osnove, se vlaga iz boxspring postelj dobro odvaja, kar preprečuje nastanek plesni in razvoj bakterij v ležišču.
  • Eleganca. Boxspring postelje z visokim vzglavjem in čudovitimi oblazinjenimi površinami v spalnico prinaša luksuzen in glamurozen videz.
  • Visoko ležišče. Ležišče pri boxspring posteljah je običajno višje od povprečne postelje. To omogoča lažje vstajanje iz postelje.
  • Vzdržljivost. Boxspring postelje odlikuje trdna konstrukcija, ki omogoča dolgotrajno uporabo. Pri določenih modelih je mogoče zamenjati samo vzmetnico.

Materiali za izdelavo boxspring postelj

Osnovna konstrukcija boxspring postelj je izdelana iz kombinacije masivnega lesa, iverne plošče ter vlaknene plošče. Lesena osnova je nato oblazinjena in oblečena v različne tipe tkanine. V splošnem lahko vzmetnice pri boxspring postelja razdelimo v tri skupine: vzmetnice z žepkastim vzmetenjem, ki nudijo najboljšo točkovno oporo telesu, vzmetnice z bonnel jedrom, ki jih odlikuje zračnost in vzdržljivost, ter ležišča iz pene, ki jih odlikuje udobje ter nizka cena.

Boxspring postelje s prostorom za shranjevanje

Prostora za shranjevanje v stanovanju vedno primanjkuje, zato je dobro, da prostor, ki ga zaseda postelja, čim bolje izkoristimo. Prav s tem namenom so določeni modeli boxspring postelj opremljeni z dodatnim prostorom za shranjevanje. V osnovi poznamo 2 različna tipa shranjevalnega prostora pri posteljah - predale in zaboje. Za predale je značilno, da se izvlečejo iz strani in omogočajo shranjevanje različnih predmetov. V povprečju so postelje opremljene z 2-3 predaloma, ki se odpirajo iz vsake strani ter pri nogah.

Druga možnost, torej zaboj za shranjevanje, se običajno nahaja pod samim ležiščem, do njega pa dostopamo z dvigom ležišča, pri čemer nam pomaga poseben dvižni mehanizem, opremljen s klasičnimi ali plinskimi vzmetmi. V primerjavi z predali so zaboji običajno večji in nudijo več prostora za shranjevanje, slabost pa je, da je dostop nekoliko težji, zato je ta prostor manj uporaben za vsakodnevne stvari.

Boxspring postelje Eltap

Podjetje Eltap je poljski proizvajalec kakovostnega oblazinjenga pohištva. Njihova zgodovina sega v leto 1993, v vseh letih obstoja pa so stalno vlagali v najmodernejšo tehnologijo ter v razvoj modernih izdelkov. Izdelke podjetja Eltap odlikuje sodoben dizajn, kakovostna izdelava ter dostopna cena. Veliko izdelkov proizvajalca Eltap si lahko tudi ogledate v našem razstavnem salonu v Pivki, kjer se lahko v živo prepričate o njihovi kakovosti. Prednost boxspring postelj Eltap je tudi možnost izbire širine postelje (večina modelov je dostopnih v širinah 140, 160, 180 in 200 cm), poleg tega pa vam je na voljo še pester nabor materialov in barv. Večina boxspring postelj podjetja Eltap je tudi opremljenih z dvižnim mehanizmom, ki omogoča dostop do prostornega zaboja za shranjevanje pod ležiščem.

Oglejte si ponudbo boxspring postelj v našem razstavnem salonu

Pri nakupu boxspring postelje vsekakor pomaga, če jo imamo možnost pred nakupom videti in preizkusiti. Prav zato smo za vas uredili razstavni salon, v katerem imamo na več kot 2000 m2 razstavljeno različno pohištvo, med drugim tudi več modelov boxspring postelj. Pri izbiri vam bodo pomagali naši izkušeni svetovalci. Veliko modelov imamo tudi vedno na zalogi v našem skladišču, kar omogoča hitro dobavo. Poskrbimo tudi za dostavo po celotni Sloveniji in tudi na Hrvaško. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 05/757-00-80 ali prek emaila info@megapohistvo.si.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 40

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 40

  1. 1
  2. 2

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja