0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kavči in trosedi

Trosedi so praktičen kos pohištva, ki prav pride predvsem v manjših prostorih. Zaradi svoje zasnove kljub majhnim zunanjim dimenzijam omogočajo veliko prostora za sedenja ali ležanje. Določeni modeli so opremljeni tudi z ležiščem, kar nam omogoča, da kavč uporabljamo tudi kot posteljo za vsakodnevno spanje ali pa kot pomožno posteljo, ko nas presenetijo obiski. V naši ponudbi imamo pester izbor kavčev po ugodnih cenah, nudimo pa vam tudi dostavo po celotni Sloveniji z lastnim voznim parkom. Če bi si želeli trosede iz naše ponudbe pred nakupom ogledati v živo, vas vabimo v naš razstavni salon v Pivki, kjer imamo veliko modelov iz naše ponudbe tudi razstavljenih.

Prikaži več informacij

Trosedi z ležiščem

Večina kavčev v naši ponudbi je opremljenih z ležiščem. Način raztega se od modela do modela razlikuje. Najpogostejši sistem je klik-klak. Pri tem sistemu se s pomočjo posebnega mehanizma naslon podre v ležeč položaj, kar nam nudi veliko ravno površino za spanje. Drugi pogost sistem je sistem delfina, pri katerem se sedišče izvleče naprej, naslon pa se podre v ležeč položaj. Pri nakupu troseda z ležiščem je potrebno paziti na samo sestavo ležišča. Določeni modeli imajo namreč ležišče vzmeteno in primerno za vsakodnevno spanje, drugi modeli pa nudijo le pomožno ležišče, ki je bolj primerno za občasno spanje.

Kavči z zabojem za shranjevanje

Zaboj za shranjevanje daje trosedu še dodatno praktičnost. Običajno se zaboj nahaja pod sediščem, do njega pa dostopamo z dvigom oziroma izvlekom sedišča. Zaboji so običajno namenjeni shranjevanju lažjih predmetov, kot je na primer posteljnina, saj je dno zaboja običajno narejen iz vlaknene plošče, ki nima visoke nosilnosti.

Kakšen material izbrati?

Pri izdelavi kavčev se najpogosteje uporablja 4 tipe materiala: tkanine, mikrotkanine, umetno usnje in pravo usnje. Vsak material ima seveda svoje prednosti in slabosti.

Tkanine: cenovno ugodne, robustne, prijetne na otip, nekoliko težje za čiščenje in vzdrževanje
Mikrotkanine: prijetne na dotik, enostavne za vzdrževanje, nekoliko višja cena
Umetno usnje: enostavno za vzdrževanje, odporen na madeže, cenovno ugodno, krajša življenjska doba, hladen na otip
Pravo usnje: odporno na madeže, prijetno na otip, nekoliko dražje, zahteva redno vzdrževanje

Trosedi Polipol

V primeru, da v naši spletni ponudbi ne najdete pravega kavča za vaše potrebe, vas vabimo v naš razstavni salon v Pivki, kjer vam bodo naši svetovalci predstavili modularno oblazinjeno pohištvo nemške blagovne znamke Polipol. Prednost trosedov Polipol je v možnost prilagoditve kavča vašim željam. Izberete lahko tako dimenzijo, kot tudi material in barvo. Na voljo vam je širok nabor modelov, tako da boste brez težav našli pravi stil in obliko za vas. Določeni modeli ponujajo celo možnost izbire sestave sedišča, tako da lahko izberete med mehkejšim sediščem polnjenim z hladno valjano peno, bolj čvrstim sediščem z bonnell vzmetenjem ali popolno udobje pri sedišču z žepkastim vzmetenjem.

Moderni trosedi

Moderne trosede odlikujejo enostavne linije in čiste oblike, brez nepotrebnih dodatkov in brez dodatnih prešiti. Trenutno so najbolj priljubljeni kavči v nevtralnih barvah, kot so različni odtenki sive in zemeljski toni. Prednost nevtralnega pohištva je v tem, da ga lahko enostavno popestrimo z raznovrstnimi dodatki, ki so cenovno ugodni in jih lahko enostavno zamenjamo, ko se jih naveličamo. Tako lahko z nekaj deset evri vložka popolnoma spremenimo počutje v naši dnevni sobi. Pogosto moderni kavči iščejo navdih v skandinavskem življenjskem slogu, ki poudarja funkcionalnost, odprtost in enostavno vzdrževanje.

Kotne sedežne garniture

V ponudbi imamo tudi veliko modelov kotnih sedežnih garnitur različnih barv, dimenzij in cenovnih razredov. Oglejte si ponudbo kotnih sedežnih garnitur >>

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 34

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 34

  1. 1
  2. 2

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja