0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sedežne garnitura ELTAP

V naši ponudbi najdete širok izbor sedežnih garnitur različnih proizvajalcev. Pri oblikovanju ponudbe težimo k sodelovanju s proizvajalci, ki nudijo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Na voljo so vam sedežne garniture različnih cenovnih razredov, tako da lahko vsakdo najde primerno za svoje potrebe.

Eden izmed proizvajalcev, s katerim sodelujemo, je ELTAP. Gre za poljskega proizvajalca z dolgo tradicijo izdelave oblazinjenega pohištva. Tovarna je bila ustanovljena leta 1993, od takrat pa se je razvila v enega izmed vodilnih poljskih proizvajalcev s 180 zaposlenimi in kupci v 25 državah po Evropi. Že od same ustanovitve podjetje intenzivno vlaga v razvoj artiklov, ki so sodobno oblikovani, kakovostni in cenovno dostopni. Z vlaganji v sodobne stroje v proizvodnji, razvoj učinkovitih nabavni poti in izhodno logistiko pa so njihove sedežne garniture hitro in pravočasno dobavljene.

V našem salonu imamo razstavljenih več modelov njihovih sedežnih garnitur, kavčev in oblazinjenih postelj, tako da si lahko pohištvo pred nakupom tudi ogledate in ga preizkusite. Za hitro dobavo skrbimo z veliko zalogo v našem skladišču ter z dostavo po celotni Sloveniji, ki jo izvajamo z lastnim voznim parkom in z vozniki, posebej usposobljenimi za prevoz pohištva.

Sedežna garnitura Anton

Sedežna garnitura Anton je prava prodajna uspešnica blagovne znamke ELTAP. Gre za garnituro sodobnega dizajna, ki je opremljena s 3 nastavljivimi nasloni za glavo, ki hkrati omogočajo nastavitev garniture posameznikovim željam ter dajejo garnituri eleganten videz. Za dodatno praktičnost poskrbi velik za boj za shranjevanje in ležišče (vse funkcije so že vključene v osnovno ceno). Sedišče je vzmeteno z val vzmetjo, za udobje pa poskrbi pena z gostoto 30 kg/m3. Trenutno imamo sedežno garnituro na voljo v dveh barvnih kombinacijah in sicer v črni barvi (Sawana 14) in svetlejši sivi barvi (Paros 05) - dobavni rok je odvisen od trenutnega stanja zaloge. Garnitura je na voljo tako v levi kot desni postavitvi.

Sedežna garnitura Anton - Paros 05
Sedežna garnitura Anton - Paros 05

Sedežna garnitura Laurence

Sedežna garnitura Laurence združuje eleganten, modern videz z nepremagljivim udobjem. Trenutno je na voljo v trendovski žametni tkanini Kronos v kraljevsko modri barvi. Sedežna garnitura je opremljena s 3 nastavljivimi nasloni za glavo, ležiščem in velikim zabojem za shranjevanje. Dimenzija 275x205 cm omogoča udobno posedanje celotne družine. Elegantno prešitje na naslonu daje garnituri eleganco, ki jo še dodatno poudarijo kromirane noge višine 9 cm.

Sedežna garnitura Laurence - Kronos 05
Sedežna garnitura Laurence - Kronos 09

Sedežna garnitura Loreto

Glavna prednost sedežne garniture Loreto je modern, a hkrati brezčasen videz. Garnituro odlikuje višji naslon, velik zaboj za shranjevanje, ležišče ter 5 nastavljivih naslonov za glavo. Sedežna garnitura je trenutno na voljo v temno sivi tkanini z odpornostjo na drgnjenje 46.000 ciklov (Martindale). Sedišče je vzmeteno z val vzmetjo in obogateno z peno gostote 30 kg/m3. Sedišče je višine 41 cm.

Sedežna garnitura Loreto - Inari 96
Sedežna garnitura Loreto - Inari 96

Sedežna garnitura Larde

Sedežna garnitura Larde združuje modern dizajn in udobje. Opremljena je z ležiščem, ki se razvleče po sistemu Dolphin - sedišče se izvleče naprej, naslon pa se nato podre naprej, da dobimo ravno površino za ležanje v dimenziji 240x126 cm. Pod sediščem se nahaja tudi praktičen zaboj za shranjevanje. Sedišče garniture je sestavljeno iz kakovostne HR pene. Garnitura je oblečena v prijetno tkanino Gusto v svetlo sivi barvi.

Sedežna garnitura Larde - Gusto 86
Sedežna garnitura Larde - Gusto 86

Če iščete ugodno in hitro dobavljivo sedežno garnituro, si oglejte našo kategorijo Odprodaja sedežnih garnitur.

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja