0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Drsne omare

Omare z drsnimi vrati nudijo tako dodatno praktičnost, saj za odpiranje vrat ne potrebujemo dodatnega prostora po globini, kot tudi estetsko vrednost, saj je njihov dizajn pogosto bolj sodoben. V naši ponudbi boste našli drsne omare različnih dimenzij in barvnih kombinacij.

Prikaži več informacij

Omare z drsnimi vrati

Glavna prednost omar z drsnimi vrati je to, da za odpiranje potrebuje malo prostora. Prav zato je odlična rešitev za manjše oziroma ožje prostore, saj lahko v njih vmestite veliko in prostorno drsno omaro. Poleg praktičnosti omara z drsnimi vrati ponuja tudi modern in privlačen izgled, omogoča pa tudi lažjo uporabo ter večjo preglednost.

Pri izbiri drsne omare moramo biti pozorni na več dejavnikov. Vsekakor moramo poskrbeti, da se omara barvno in stilsko čim lepše poda v prostor. Seveda ne smemo zanemariti niti dimenzij, da se bo omara lepo prilegala v prostor.

Pomembno je tudi, da je notranjost omare z drsnimi vrati prilagojena našim potrebam in željam. Notranjost omare je običajno opremljena s policami, obešalnimi palicami ter notranjimi predali. Določeni proizvajalci ponujajo omare, ki imajo bogato opremljeno notranjost že vključeno v ceno. Drugi proizvajalci v osnovi ponujajo omare z minimalno opremo notranjosti, nato pa ponudijo možnost dokupa različnih dodatkov (police, palice, predali), s katerimi lahko notranjost omare popolnoma prilagodimo našim navadam.

Eden izmed ključnih elementov omar z drsnimi vrati so vodila, saj le-ta pomembno vplivajo na izkušnjo pri uporabi omare, pomembno pa vplivajo tudi na ceno omare. Boljši modeli vodil imajo tudi možnost, da na vodila dodamo blažilce za mehko zapiranje vrat, ki močno povečajo udobje pri uporabi omare. Določeni modeli imajo mehko zapiranje vrat že vključeno v ceno.

V naši ponudbi imamo široko ponudbo omar z drsnimi vrati različnih proizvajalcev, barv in cenovnih razredov. Vabimo vas tudi, da nas obiščete v našem razstavnem salonu v Pivki, kjer si lahko veliko modelov drsnih omar ogledate tudi v živo. Če potrebujete nasvet glede nakupa, nam svoja vprašanja pošljite na info@megapohistvo.si, na voljo pa smo vam tudi prek telefona 05/757-00-80.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja