0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Omare

Garderobne omare zagotavljajo, da imate dovolj prostora za vaša oblačila ter da so oblačila pregledno organizirana. V naši ponudbi so vam na voljo tako omare s klasičnimi vrati kot tudi omare z drsnimi vrati. Vse kose pohištva v naši ponudbi odlikuje kakovostna izdelava in ugodna cena. Dostavo izvajamo po celotni Sloveniji z lastnim voznim parkom, kar zmanjša možnost transportnih poškodb pohištva na minimium.

Prikaži več informacij

Da boste kar najlažje našli primerno omaro za vaš prostor, smo pripravili širok nabor modelov v različnih dimenzijah, barvah in razporeditvah notranjosti. Pri izbiri omare morate biti vsekakor pazljivi, da pred nakupom natančno premerite prostor, da se bo omara zagotovo prilegala. Poleg tega pazite tudi na stilsko usklajenost kosov pohištva, ki se nahajajo v istem prostoru.

Notranjost garderobnih omar

Pred nakupom omare premislite, kaj boste v omari shranjevali. To je pomembno zato, da lahko izberete model, ki ima primerno razporeditev notranjosti za vaše potrebe. Običajno so garderobne omare opremljene s kombinacijo polic, palic za obešanje in notranjih predalov. Določeni modeli imajo že v osnovno ceno vključeno bogato opremljeno notranjost, drugi modeli pa v osnovni ceni vsebujejo samo osnovno opremo notranjosti, nato pa dodatne elemente donaročite glede na vaše potrebe.

Omare s klasičnimi vrati

Omare s klasičnimi vrati so najpogostejši tip garderobnih omar. Odlikuje jih širok nabor modelov in izvedb, kakovostna izdelava in praktičnost. Vratna krila se odpirajo s pomočjo odmičih spon nameščenih na robu vrat. Določeni modeli imajo odmične spone z mehkim zapiranjem, kar še dodatno poveča udobje pri uporabi.

Omare z drsnimi vrati

Omare z drsnimi vrati so vse bolj priljubljena rešitev za shranjevanje oblačil in ostalih predmetov. Opremljena so z vratnimi krili, ki drsijo po vodilu in se pri odpiranju pokrivajo en z drugim. Glavna prednost omar z drsnimi vrati je, da za odpiranje potrebujejo minimalno prostora, kar olajša opremljanje ožjih prostorov.

Omare z ogledalom

Določeni modeli omar so opremljeni z ogledalom, ki je običajno nameščen na vratih omare. Ogledalo ima dve funkciji - omogoča nam, da se še zadnjič ogledalom pred odhodom, poleg tega pa tudi optično poveča prostor in ga hkrati naredi bolj privlačnega.

Omare za spalnico

Omara je poleg postelje ključni element v vsaki spalnici. Pri izbiri omare za spalnico moramo paziti, da izberemo omaro primerne velikosti, da nam bo nudila dovolj prostora za shranjevanje, hkrati pa omara ne sme biti prevelika, da prostora ne utesnjuje. Pri izbiri omare za spalnico moramo paziti tudi na sam slog omare, da se bo ujemal z ostalimi kosi pohištva v prostoru.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pohištvo Alples
Čimo
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja