0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Omare

Garderobne omare zagotavljajo, da imate dovolj prostora za vaša oblačila ter da so oblačila pregledno organizirana. V naši ponudbi so vam na voljo tako omare s klasičnimi vrati kot tudi omare z drsnimi vrati. Vse kose pohištva v naši ponudbi odlikuje kakovostna izdelava in ugodna cena. Dostavo izvajamo po celotni Sloveniji z lastnim voznim parkom, kar zmanjša možnost transportnih poškodb pohištva na minimium.

Prikaži več informacij

Da boste kar najlažje našli primerno omaro za vaš prostor, smo pripravili širok nabor modelov v različnih dimenzijah, barvah in razporeditvah notranjosti. Pri izbiri omare morate biti vsekakor pazljivi, da pred nakupom natančno premerite prostor, da se bo omara zagotovo prilegala. Poleg tega pazite tudi na stilsko usklajenost kosov pohištva, ki se nahajajo v istem prostoru.

Notranjost garderobnih omar

Pred nakupom omare premislite, kaj boste v omari shranjevali. To je pomembno zato, da lahko izberete model, ki ima primerno razporeditev notranjosti za vaše potrebe. Običajno so garderobne omare opremljene s kombinacijo polic, palic za obešanje in notranjih predalov. Določeni modeli imajo že v osnovno ceno vključeno bogato opremljeno notranjost, drugi modeli pa v osnovni ceni vsebujejo samo osnovno opremo notranjosti, nato pa dodatne elemente donaročite glede na vaše potrebe.

Omare s klasičnimi vrati

Omare s klasičnimi vrati so najpogostejši tip garderobnih omar. Odlikuje jih širok nabor modelov in izvedb, kakovostna izdelava in praktičnost. Vratna krila se odpirajo s pomočjo odmičih spon nameščenih na robu vrat. Določeni modeli imajo odmične spone z mehkim zapiranjem, kar še dodatno poveča udobje pri uporabi.

Omare z drsnimi vrati

Omare z drsnimi vrati so vse bolj priljubljena rešitev za shranjevanje oblačil in ostalih predmetov. Opremljena so z vratnimi krili, ki drsijo po vodilu in se pri odpiranju pokrivajo en z drugim. Glavna prednost omar z drsnimi vrati je, da za odpiranje potrebujejo minimalno prostora, kar olajša opremljanje ožjih prostorov.

Omare z ogledalom

Določeni modeli omar so opremljeni z ogledalom, ki je običajno nameščen na vratih omare. Ogledalo ima dve funkciji - omogoča nam, da se še zadnjič ogledalom pred odhodom, poleg tega pa tudi optično poveča prostor in ga hkrati naredi bolj privlačnega.

Omare za spalnico

Omara je poleg postelje ključni element v vsaki spalnici. Pri izbiri omare za spalnico moramo paziti, da izberemo omaro primerne velikosti, da nam bo nudila dovolj prostora za shranjevanje, hkrati pa omara ne sme biti prevelika, da prostora ne utesnjuje. Pri izbiri omare za spalnico moramo paziti tudi na sam slog omare, da se bo ujemal z ostalimi kosi pohištva v prostoru.

Materiali za izdelavo garderobnih omar

Omare so tako kot ostali kosi pohištva večinoma izdelani iz iverne plošče. Iverna plošča je material, izdelan iz manjših delcev lesa, ki so med seboj prešani v kombinaciji z vezivnim sredstvom. S tem postopkom pridobimo popolnoma ravne plošče večjih površin, ki so cenovno ugodne in enostavne za obdelavo. Površina ivernih plošč je običajno prevlečena z laminatno folijo, ki jo odlikuje enostavno vzdrževanje in odpornost na poškodbe. Iverne plošče so na voljo v različnih dekorjih, lahko so enobarvni (najpogostejša je bela, siva in črna barva), ali pa imajo vzorec - običajno gre za vzorec v imitaciji lesa različnih odtenkov. Robovi iverne plošče so običajno zaščiteni z ABS trakom, ki ščiti robove iverne plošče pred poškodbami, pri manj izpostavljenih robovih in pri pohištvu nižjega cenovnega razreda pa je pogosta tudi uporaba klasičnega robnega traku.

Proizvajalci garderobnih omar

V naši ponudbi boste našli široko ponudbo omar različnih slovenskih in evropskih proizvajalcev. Pri izbiri naših dobaviteljev smo pozorni na kakovost izdelave, držanje rokov dobave ter na poprodajno storitev in podporo. V ponudbi so proizvajalci, ki izdelujejo omare različnih slogov in cenovnih razredov.

Omare Alples

Alples je največji slovenskih proizvajalec pohištva. Pohištvo v Železnikih proizvajajo že od leta 1955. Trenutno okoli 145 zaposlenih izdeluje tako serijsko izdelano pohištvo, med katerimi so najbolj uspešni programi Magnet, Medeja in Arabeska, kot tudi pohištvo po meri, v sklopu katerega izdelujejo vgradne omare ter omare po meri ter kuhinje po meri. V podjetju redno vlagajo v posodobitev proizvodnje, kar omogoča vrhunsko kakovost, nizko stopnjo reklamacij ter dostopne cene.

Omare ADRK

ADRK je poljsko podjetje, ki se z izdelavo pohištva ukvarja od leta 2015. Podjetje se je na samostojno pot podalo z odcepitvijo od družinskega podjetja, ki se primarno ukvarja z izdelavo oblazinjenga pohištva. Specialiteta pohištva so omare z drsnimi vrati, ki so na voljo v pestrem naboru barv in v številnih dimenzijah in barvah. Poleg omar z drsnimi vrati ima podjetje v ponudbi tudi pisalne mize in ostalo kosovno pohištvo, drsna sobna vrata ter pohištvo za dnevne sobe. Podjetje ADRK z sodobno in prilagodljivo proizvodnjo linijo zagotavlja kakovostno pohištvo po dostopni ceni.

Omare Jela

Podjetje JELA je srbsko družinsko podjetje, osnovano leta 1991. Glavni proizvodnji programi so pohištvo za spalnice, predsobe, otroške sobe in dnevne sobe. Proizvode JELA odlikuje vrhunska kakovost, sodoben dizajn in kakovostni materiali, vse pa je dostopno po ugodni ceni. Z dodelano logistiko z lastnim transportom omogočajo hitre dobavne roke. Glavna specialiteta podjetja je lakirano pohištvo, ki ga proizvajajo v lastni visokotehnološki lakirnici. 

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja