0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Postelje 120x200 cm

Posteljo dimenzije 120x200 cm lahko uporabimo kot samsko posteljo za tiste, ki si želijo nekoliko več udobja pri spanju, ali pa kot začasno zakonsko posteljo. V naši ponudbi boste našli različne tipe postelj, tako oblazinjene kot tudi lesene, vsem pa je skupna kakovostna in trdna izdelava. Postelje so primerne tako za otroke kot tudi za odrasle.

Prikaži več informacij

Vrste postelj

Oblazinjene posteljeOblazinjene postelje prinašajo v prostor udobje in domačnost. Tapicirano vzglavje omogoča udobno branje v postelji in preprečuje neprijetne udarce v glavo, hkrati pa ščiti steno za posteljo. Oblazinjene stranice preprečujejo neprijetne udarce v piščal, ko se v temi poskušamo prebiti iz sobe.

Masivne postelje. Postelje izdelane iz masivnega lesa so zelo priljubljene, saj nudijo prijeten, minimalističen izgled, so izredno trdne in imajo dolgo življensko dobo. 

Postelje iz ivernih plošč. Iverne plošče so ugoden a hkrati trden material. Postelje iz ivernih plošč nudijo široko izbiro različnih dizajnov in barv, kar omogoča enostavno izbiro postelje, ki ustreza našemu okusu. Dodatna prednost postelj iz ivernih plošč je ugodna cena.

Izbira vzmetnice

Vzmetnica predstavlja eno ključnih elementov posteljnega kompleta, saj je naše telo v neposrednem stiku z vzmetnico. V osnovi se ležišča delijo v tri skupine: ležišča z jedrom iz pene, ležišča s klasičnim vzmetenjem ter ležišča z žepkastim vzmetenjem. Prednost ležišč iz pene je običajno ugodna cena, nizka teža ter udobno spanje. Vzmetnice z klasičnim vzmetenjem odlikuje ugodna cena, velika zračnost ter dolga življenska doba, medtem ko vzmetnice z žepkastim vzmetenjem predstavljajo vrh ponudbe, saj njihova zasnova omogoča popolno točkovno podporo telesu. S tem se razbremeni pritisk na hrbtenico, kar omogoča bolj udobno in zdravo spanje z manj premetavanja. Celotno ponudbo vzmetnic in ležišč si lahko ogledate TUKAJ

Product was successfully added to your shopping cart.

23 artiklov

23 artiklov

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja