0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Jedilne mize

Kuhinjska miza je več kot samo prostor za uživanje v hrani. Pogosto je tudi dodatne delovna površina pri kuhanju, prostor, kjer otroci delajo domače naloge, zvečer pa se prelevi v udobno domačo pisarno. Izbrati moramo jedilno mizo primerne velikosti, da ne utesnjuje prostora, hkrati pa mora biti dovolj velika, da lahko gosti vse družinske člane ter morebitne goste. V jedilncah, v katerih smo omejeni s prostorom, nam rešitev nudijo raztegljive mize, ki omogočajo, da velikost prilagajamo našim trenutnim potrebam. Mize za jedilnice so običajno izdelane iz kombinacije iverne plošče, materiala MDF, kovine in stekla, vse bolj pa so priljubljene tudi mize iz modernejših materialov, kot je umetni kamen. Izbrane modele jedilnih miz si lahko ogledate tudi v našem razstavnem salonu v Pivki. Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 05/757-00-80.

Prikaži več informacij

Masivne jedilne mize

Jedilne mize so lahko izdelane iz najrazličnejših materialov. Med najbolj popularne spadajo mize iz masivnega lesa. Poznamo več tipov masivnih miz. Trenutno so najbolj moderne mize iz leplenjega lesa z vidnimi posameznimi elementi. Običajno je leplenja plošča postavljena na kovinsko podnožje. Površinska obdelava je lahko lakiranje ali pa oljenje. Druga vrsta masivnih miz ima ploščo izdelano iz lepljenega lesa ali drugega materiala (npr. MDF), nato pa je plošča prevlečena z furnirjem in lakirana. Pri takšnih mizah so noge običajno izdelane iz masivnega lesa. Najpogosteje uporabljena lesa sta bukev in hrast.

Okrogle mize za jedilnico

Kuhinjske mize so na voljo v različnih oblikah. Ena izmed bolj popularnih je okrogla, še posebej v manjših prostorih, saj omogča udobno sedenje večih oseb, zavzame pa malo prostora. Okrogle jedilne mize so običajno izdelane iz masivnega lesa ali pa iz kombinacije stekla in kovine.

Raztegljive jedilne mize

Raztegljive jedilne mize so odlična rešitev za manjše jedilnice ter za vse, ki običajno ne potrebujejo veliko prostora za mizo, občasno pa jih obišče večja družba. V običajnem stanju taka miza zasede malo prostora in dopušča dovolj prostora za gibanje in vsakdanje življenje, v raztegnjenem stanju pa omogoča udobno sedenje razširjene družine ali prijateljev.

Moderne kuhinjske mize

Moderne jedilne mize so običajno izdelane iz kombinacije kovine, stekla in drugih materialov, kot je MDF. Površina je pogosto lakirana v visok sijaj. V naši ponudbi boste našli veliko modernih kuhinjskih miz po ugodni ceni.

Bele mize za jedilnice

Bela barva je poleg različnih odtenkov lesa ena najbolj priljubljenih barv pri opremljanju doma. Zaradi svoje nevtralnosti lahko belo mizo enostavno kombiniramo z ostalimi kosi pohištva, enostavno pa je najti tudi ujemajoče se stole za jedilnico. Bela barva prav tako v prostor prinaša zračnost in svežino in je še posebej primerna za manjše in slabše osvetljene prostore.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja