0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinje Alples

Kuhinje Alples

Podjetje Alples je največji proizvajalec pohištva v Sloveniji. Že od leta 1955 se podjetje usmerja v stalen razvoj pohištva, kar omogoča visoko kakovost, funkcionalnost ter dolgo življensko dobo.

Kuhinje, izdelane po vaših merah

Vsak prostor je unikaten, zato se mora kuhinja za popoln izkoristek prostora izdelati po merah posamezne stranke. Bogat nabor elementov pri kuhinjah Alples to seveda omogoča, za dodatno prilagoditev v zares zahtevnih prostorih pa vam Alples ponuja tudi predelave posameznih elementov.

Seveda je načrtovanje kuhinje zahteven proces, zato vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Rezervirajte si svoj termin za svetovanje in izris nove kuhinje s klicem na 05/757-00-80. Naši svetovalci imajo več kot 10 let izkušenj z načrtovanjem kuhinj, tako da vam bodo svetovali kako kar najbolje postaviti kuhinjo v vaš prostor za najboljšo funkcionalnost in izgled. Izris kuhinje s pomočjo 3D računalniškega programa je brezplačen!

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Kuhinja po vašem okusu

Tako, kot je unikaten vsak prostor, so unikatni tudi individualni okusi posameznikov. Prav zato si lahko pri kuhinjah Alples izberete poljubno kombinacijo barv ličnic, delovne plošče, stranic ter stenskih oblog. Na voljo so vam tako moderne kuhinje čistih linij, tople domačne kuhinje v lesnih dekorjih, podeželjske kuhinje z okvirjenimi ličnicami, kot tudi rustikalne kuhinje z izrezljanimi ličnicam.

Sodobne kuhinje čistih oblik

Veliko ljudi si zaradi hitrega tempa življenja in napornega vsakdana v svojem domu želi preprostori in elegance. To lahko dosežemo z modernimi izvedbami kuhinj Alples, ki jih odlikujejo čiste linije in gladke površine. Na voljo so različne izvedbe ličnic. Tako lahko Alplesove sodobne kuhinje naročitev sijajni oziroma mat izvedbi ter v lesnih dekorjih. Na voljo vam je bogat nabor barv, ki jih lahko poljubno kombinirate.

Kuhinja Alples 1 Kuhinja Alples 2 

Kuhinja Alples 3 Kuhinja Alples 4

Svet barv

Kuhinja predstavlja osrednji del vsakega doma in s pravilno barvo lahko dom močno poživimo in naredimo prijetnejši za bivanje. Zato vam kuhinja Alples omogočajo, da lahko s pomočjo barv ustvarite kuhinjo, ki odraža vašo osebnost in prinaša toplino v vaš dom.

Alples Svet barv 1 Alples Svet barv 2

Podeželjske in rustikalne kuhinje

Rustikalne kuhinje in kuhinje v podeželjskem slogu prinašajo v prostor toplino in domačnost in so kot take odlične za družinske kuharske avanture. Različne izvebe ličnic omogočajo izbiro sloga, ki se vam najbolj dopade, barvne možnosti pa nudijo možnost prilagoditve kuhinje željam in ostalemu pohištvu v prostoru.

Rustikalne kuhinje Alples Rustikalne kuhinje Alples

 Podeželjske kuhinje Alples Podeželjske kuhinje Alples

Rešitve za shranjevanje

Urejena kuhinja z zadostno količino prostora za shranjevanje vam prihrani veliko stresa in časa, ki ga bi drugače porabili za napotrebno iskanje in pospravljanje. Alplesove kuhinje vam ponujajo obilicio inovativnih možnosti za shranjevanje.

Alples kuhinje - shranjevanje Alples kuhinje - shranjevanje Alples kuhinje - shranjevanje

Alples kuhinje - shranjevanje Alples kuhinje - shranjevanje Alples kuhinje - shranjevanje

Naši projekti

Iščete dodatni navdih za opremo vaše kuhinje? Oglejte si kuhinje, ki smo jih zmontirali pri naših zadovoljnih strankah. Za še več projektov KLIKNITE TUKAJ!

Alples kuhinja - naš projekt Alples kuhinja - naš projekt

Zakaj po kuhinjo v studio Mega Pohištvo?

  • Največja razstava kuhinj v regiji
  • Strokovni svetovalci z več kot 10 let izkušenj pri načrtovanju kuhinj
  • Brezplačno svetovanje
  • Brezplačni 3D izris
  • Brezplačna dostava in montaža

Ker se vam želimo zares 100% posvetiti pri svetovanju in izrisu, si prosim svoj termin za izris kuhinje predhodno rezervirajte s klicem na 05/757-00-80. Svetovanje in izrisi so brezplačni in brez obveznosti!

Pohištvo Alples
Čimo
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja