0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Dnevni regali

Dnevni regali so priročna rešitev za vsako dnevno sobo. Omogočajo nam enostavo postavitev televizije in ostalih multimedijskih elementov, hkrati pa nam nudijo tudi nekaj priročnega prostora za shranjevanje. V naši ponudbi boste našli ugodne dnevne regale v različnih barvnih kombinacijah. Večina dnevnih regalov v naši ponudbi je na voljo tudi za nakup po elementih, tako da lahko opremite svojo dnevno sobo popolnoma po vaših željah. Izbrane modele dnevnih reglov imamo tudi razstavljene v našem razstavnem salonu v Pivki, kjer si jih lahko pred nakupom tudi ogledate. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na telefonski številki 05/757-00-80.

Prikaži več informacij

Izbira pravega regala za dnevno sobo

Enoznačnega odgovora na vprašanje, kateri regal je pravi za našo dnevno sobo, na žalost ni. Izbira primernega pohištva je odvisna od več dejavnikov - prvi dejavnik je vsekakor velikost prostora, ki nam je na voljo. Poleg tega na izbiro vpliva tudi naš okus, saj nam mora biti dnevni regal v prvi vrsti všeč. Pozabiti ne smemo niti na praktičnost regala in na naše navade pri uporabi - v primeru, da imamo navado, da dnevni regal uporabljamo tudi kot prostor za shranjevanje, je pomembno, da izberemo tip regala z prostornimi regali. Če nam je bolj kot sama praktičnost pomemben izgled regala, izberemo bolj minimalistični regal z veliko steklenimi površinami in po možnosti z LED razsvetljavo.

Koliko stanejo dnevni regali?

Cena dnevnega regala je odvisna od več dejavnikov - od same velikosti regala, uporabljenih materialov, kakovosti izdelave in dodatnih funkcij, kot so mehko zapiranje in LED osvetljava. V naši ponudbi boste našli širok spekter cenovnih razredov dnevnih regalov, od žepu prijaznih rešitev za nekaj evrskih stotakov pa do vrhunskih regalov v cenovnem razredu nad 1000 EUR.

Materiali za izdelavo pohištva za dnevno sobo

Tako kot pri večini pohištva, je tudi pri izdelavi elementov za dnevno sobo najbolj pogosto uporabljen material iverna plošča. Določeni elementi dnevnih regalov so včasih izdelani tudi iz drugih materialov, kot je MDF ali masivni les.

Dopolnite dnevni regal z udobno sedežno garnituro za popolno dnevno sobo

Dnevni regal sam po sebi ni dovolj za estetsko dovršeno in udobno dnevno sobo, v kateri boste z veseljem preživljali večere s svojo družino. Za popoln paket je potrebno izbrati tudi kakovostno in udobno sedežno garnituro, ne smemo pa pozabiti niti na čudovito klubsko mizico.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 37

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 37

  1. 1
  2. 2

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja