0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Sestavi spalnic

Z nakupom sestava za spalnico si zagotovite popolno ujemanje vseh elementov spalničnega pohištva. Harmonično urejena spalnica blagodejno vpliva na počutje in poskrbi za kvaliteten spanec. Ne glede na to ali iščete sodobno ali bolj klasično vrsto spalnice, boste v naši ponudbi zagotovo našli nekaj zase.

Prikaži več informacij

Popolno ujemanje

Z nakupom sestava pohištva za opremljanje spalnice se rešite stresa, ki ga povzroča izbira posameznih elementov in si zagotovite popolno ujemanje med elementi. Zagotovite si popolnoma enak odtenek lesa. Poleg tega se ujemajo tudi vsi okrasni elementi in ostale podrobnosti, tako na postelji, nočnih omaricah, kot tudi na omari.

Harmonično opremljena spalnica blagodejno vpliva na počutje

Spalnica, opremljena s pohištvom, ki se tako barvno kot tudi stilno ujemajo, nudi sproščujoče okolje za bivanje in počitek. V harmonično opremljeni spalnici se boste bolje počutili in tudi bolje spali.

Enostavno naročilo spalnice prek spleta

Nakupovanje prek spleta vam omogoča ogled ponudbe 24 ur na dan iz udobje vašega doma. V naši široki ponudbi kompletov za spalnico boste našli pohištvo različnih stilov, barv in cenovnih razredov. Naročilo pohištva prek naše spletne strani je enostavno in popolnoma varno. Naročene artikle lahko plačate z gotovino ob dostavi (za nakupe v vrednosti do 1000,00€) oziroma s predhodnim nakazilom na naš TRR na podlagi predračuna. Blago vam dostavimo na dom, lahko pa ga tudi osebno prevzamete v našem razstavnem salonu v Pivki.

Spalnice si lahko ogledate tudi v živo

Določene modele spalnic iz naše ponudbe imamo tudi razstavljene v našem salonu pohištva v Pivki. Spalnice, ki so razstavljene, so na naši spletni strani posebej označene. V salonu vam bodo svetovali naši usposobljeni svetovalci, določene artikle pa vam lahko tudi barvno in dimenzijsko prilagodimo vašim potrebam.

Product was successfully added to your shopping cart.

14 artiklov

14 artiklov

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja