0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Postelje

Postelja je eden izmed najpomembnejših elementov pohištva, saj v postelji preživimo skoraj tretjino našega življenja. V naši ponudbi imamo lesene, oblazinjene ter boxspring postelje. Na voljo so v vseh standardnih dimenzijah.

Prikaži več informacij

Pri izbiri postelje moramo biti pozorni na več faktorjev, da nam bo postelja dolgo služila, nam bo všeč, se bo lepo prilegala v prostor in bo hkrati tudi udobna. Izbiro običajno začnemo pri izbiri dimenzije postelje. Na dimenzijo vpliva več dejavnikov. V primeru, da želimo zamenjati le posteljni okvir in imamo vzmetnico že kupljeno, je pomembno, da prilagodimo velikost postelje velikosti vzmetnice. Če menjamo celoten posteljni komplet, potem je izbrana dimenzija v prvi vrsti odvisna od prostora, ki ga imamo na voljo, Poleg tega moramo upoštevati še, ali gre za samsko ali zakonsko posteljo, ter naše spalne navade.

Poleg dimenzije postelje je pomembno tudi kakšen tip postelje izberemo. To je odvisno predvsem od našega okusa in ostalih kosov pohištva, ki ga imamo v prostoru. V naši ponudbi boste našli tako lesene postelje, ki so lahko izdelane iz masivnega lesa ali pa iz ivernih plošč. Poleg tega lahko izbirate tudi med oblazinjenimi ter francoskimi posteljami, ki vam z svojim mehkim oblazinjenjem nudijo dodatno udobje. Vedno bolj so popularne tudi t.i. boxspring postelje, ki nudijo izjemno udobje ob kraljevskem izgledu.

Dimenzije postelj: 90x200 cm |  120x200 cm |  140x200 cm |  160x200 cm |  180x200 cm

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelkov 25 do 37 od skupaj 37

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 25 do 37 od skupaj 37

  1. 1
  2. 2

Pohištvo Alples
Čimo
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja