0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Predsoba

Pohištvo za predsobe

Predsoba je več kot samo prostor, kjer pustite svoj plašč in čevlje. Je prostor, ki vas prvi pozdravi, ko pridete domov, in je prostor, ki ga vaši gostje prvega opazijo, ko vas obiščejo. Prav zato je pri izbiri pohištva za predsobo potrebno pazljivo izbrati kose, ki so praktični in nudijo dovolj prostora za shranjevanje, hkrati pa so tudi vizualno privlačni in se lepo vklopijo v vašo predsobo. V naši ponudbi boste našli tako sestave za predsobo, kot tudi programe, ki so dobavljivi po elementih in lahko z njimi po svojih potrebah opremite vašo predsobo.

Prikaži več informacij

Pomembni elementi v predsobi

Funkcionalna predsoba vsebuje 3 elemente. Najpomembnejši je prostor za shranjevanje čevljev. V naši ponudbi boste našli različne tipe omaric za čevlje. V ožjih prostorih so odlična rešitev omarice z vrati na kip, ki na majhnem prostoru omogoča pregledno spravilo večih parov čevljev. V večjih prostorih so lahko čevlji spravljeni v visokih omarah ali pa v nižjih komodah, odvisno od vaših želja in potreb. Drugi element je prostor za odlaganje plaščev in jaken. Najbolj priročna rešitev je obešalna stena, za večjo urejenost in lepši izgled pa lahko obešalno steno tudi dopolnite z omaro z obešalnikom. Priročna rešitev so tudi samostojni obešalniki za plašče. Tretji element pa je ogledalo. Le-to nam omogoča, da pred odhodom še enkrat na hitro preverimo, kako izgledamo, tako da lahko samozavestno odidemo po vsakodnevnih opravkih. Ogledalo je lahko samostojno in obešeno na steno, lahko pa še dodatno prihranimo prostor in izberemo omaro, ki ima na vratih ogledalo.

Opremite predsobo po svojih željah

Prostori se med seboj močno razlikujejo. Prav tako so velike razlike tudi v naših željah in potrebah, zato je prav, da se pohištvo za predsobo prilagaja nam in ne obratno. Ker se zavedamo, da je težko izdelati sestav, ki popolnoma zadovolji naše želje in potrebe, je večina programov za opremljanje predsobe v naši ponudbi sestavljivih po elementih. Tako lahko izberete samo tiste elemente, ki jih zares potrebujete.

Materiali za izdelavo predsobe

Pohištvo v predsobi je izpostavljeno velikim obremenitvam, saj ga uporabljamo večkrat dnevno. Hkrati se predsoba nahaja na vhodu v hišo oziroma stanovanje, kjer je pogosto veliko vlage. Prav zato je pohištvo v naši ponudbi izdelano večinoma iz kombinacije visokokakovostne iverne plošče in materiala MDF z zarobljenimi robovi, ki preprečujejo vdor vlage v pohištvo. Nekateri programi imajo elemente še dodatno zaščitene s tem, da stojijo na nogicah iz umetne mase, ki še dodatno ščitijo pred vlago iz tal.

Omare za predsobo

V predsobi moramo vsekakor poskrbeti, da imamo dovolj prostora za shranjevanje. Običajno v predsobi shranjujemo 2 stvari: plašče in čevlje. Za omare za čevlje je značilno, da imajo police postavljene bolj na gosto, saj za shranjevanje čevljev ne potrebujemo veliko višini, kar pomeni, da nam večje število polic omogoča shranjevanje večjega števila čevljev. Pri omarah za plašče lahko izbiramo globoke omare, ki omogočajo obešanje plaščev po globini, ali pa plitvejše omare, ki omogočajo obešanje plaščev po širini.

Ogledala za predsobe

Ogledalo v predsobi predstavlja izredno pomemben element, saj nam omogoča, da še zadnjič pred odhodom preverimo, kako izgledamo. Poznamo različne tipe ogledal. Določeni modeli se obesijo na steno, razlikujemo pa med doprsnimi ogledali, ki se običajno obesijo nad komodo, ter ogledali do tal, ki nam omogočajo, da se vidimo celi. Če smo v predsobi omejeni s prostorom, lahko izberemo tudi omaro za predsobo, ki ima na vratih ogledalo.

Na kaj je potrebno paziti pri nakupu pohištva za predsobe?

Pri nakupu pohištva za predsobe se je potrebno zavedati, da se v običajnem gospodinjstvu predsoba uporablja praktično vsak dan. Zato je potrebni izbrati pohištvo, ki je kakovostno izdelano, predvsem pa je pomembno, da je uporabljeno kakovostno okovje, ki zdrži vsakodnevno odpiranje. Zelo priročno je tudi, če je predsoba opremljena z mehkim zapiranjem vrat. Pohištvo za predsobo je izpostavljeno tudi vlagi iz tal, saj v mokrem vremenu v predsobo pogosto prinesemo nekaj vode na čevljih. Zato je pametno, da so elementi predsobe postavljeni na nogice iz umetne mase, elemente ščitijo pred vlago.

Predsobe akcija

V naši ponudbi boste vedno našli predsobe po ugodnih, akcijskih cenah. Poleg tega je naša spletna trgovina odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Pohištvo za predsobo lahko enostavno naročite iz udobja vašega naslanjača, mi pa vam ga za ugodno ceno dostavimo na dom. Plačate lahko po povzetju. V primeru, da želite pohištvo prej videti v živo, imamo večino programov predsob tudi razstavljenih v našem salonu pohištva v Pivki. Za pomoč pri nakupu in svetovanje smo vam na voljo na telefonski številki 05/757-00-80 ali prek elektronske pošte info@megapohistvo.si. 

Product was successfully added to your shopping cart.

16 artiklov

16 artiklov

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja