0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nobilia

Kuhinja Nobilia Flash (vključno z belo tehniko)

6342,30€
Dobavni čas: 40-60 dni
ali

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 05/757-00-80 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska v našem salonu v Pivki, kjer si lahko izbrane modele pohištva ogledate tudi v živo.

Pošlji povpraševanje

Podrobnosti

Elegantna kuhinja Flash ima ličnice v beli barvi visoki sijaj, ki so lepo kombinirane z dodatki v imitaciji lesa. Posebnost kuhinje so nasajeni ročaji v črni barvi. Kuhinja je v celoti opremljena z mehkim zapiranjem vrat in predalov z vrhunskimi vodili Hettich. Dodatna prednost kuhinje so XL omarice, ki nudijo do 10% več prostora za shranjevanje ob enakih dimenzijah kuhinje.

V ceno so vključeni sledeči aparati:
 - pečica Progress PBN13001X
 - kuhalna plošča Progress PAS6001E
 - pomivalni stroj Progress PV1546
 - hladilnik Progress PKV1446
 - kuhinjska napa TRIBE INSEL-A
 - korito iz nerjavečega jekla 87000

Dimenzija kuhinje:
 - ravni del: cca. 240 cm
 - visoke omare: cca. 120 cm
 - otok: cca. 240x91 cm

Kuhinjo lahko prilagodimo vašemu prostoru in vašim željam. Obiščite nas v studiu kuhinj Mega Pohištvo v Pivki, kjer vam bomo pripravili brezplačen izris. Za rezervacijo termina za izris kuhinje nas pokličite na 05/757-00-80.

O omaricah XL
Delovna površina pri kuhinjah je običajno na višini 86 ali 91 cm (omarice višine 72 cm, delovna plošča 4 cm in podnožje 10 ali 15 cm). Zaradi rasti višine populacije se je dvignila tudi standardna višina delovne površine v kuhinji iz 86 cm na 91 cm. Večina proizvajalcev kuhinj je to dosegla preprosto z uporabo višjih nog in podnožja, sama višina omaric pa je ostala nespremenjena na 72 cm. To pomeni, da je v podnožju kuhinje ostalo veliko mrtvega prostora, ki ga ne moremo izkoristiti za shranjevaje.

Nobilia je eden izmed prvih proizvajalcev, ki je začel z izdelavo omaric nadstandardne višine 79 cm, kar omogoča do 10% več prostora za shranjevanje. Da so dosegli standardno višino delovne površine, so v svojo ponudbo dodali tudi podnožje višine 7 cm. S tem pridobimo dodaten prostor za shranjevanje pri nespremenjeni velikosti kuhinje, znebimo se mrtvega prostora v podnožju, hkrati pa kuhinja dobi tudi bolj eleganten izgled.

O kuhinja Nobilia

Podjetje Nobilia je največji proizvajalec kuhinj v Evropi. V dveh obratih, ki sta locirana na severu Nemčije, dnevno proizvede cca. 3000 kuhinj. Vsaka kuhinja je izdelana po merah stranke, proizvodnji proces pa se začne šele, ko proizvajalec od trgovca prejme natančen načrt kuhinje. Prav zato lahko vsako kuhinjo Nobilia popolnoma prilagodimo vašim meram in željam, tako glede postavitve, izbire elementov kot tudi barvno.

Kuhinje Nobilia odlikuje vrhunska kakovost po dostopni ceni. Vse kuhinje so opremljene z vrhunskim okovjem Hettich in Blum. Kuhinje so serijsko opremljene z mehkim zapiranjem vrat in predalov. V tovarni Nobilia imajo največji laboratorij za preiskus pohištva v Evropi, prav tako pa so tudi prejemnik certifikata za odličnost pri izdelavi pohištva Golden M.

Dodatne informacije

Širina (cm) Ne
Globina (cm) Ne
Višina (cm) Ne
Barva bela
Proizvajalec Nobilia

Nakupovanje v naši spletni trgovini je enostavno in popolnoma varno. Izdelke, ki jih želite naročiti, s klikom na gumb "Dodaj v košarico" dodate v košarico. Ko so v košarici vsi izdelki, ki jih želite naročiti, v zgornjem desnem kotu kliknite na simbol nakupovalnega vozička, nato pa na gumb "Zaključek nakupa". To vas bo pripeljalo na stran, na kateri vnesete svoje osebne podatke, izberete način dostave in plačila in zaključite z nakupom.

Načini plačila

V naši spletni trgovini vam omogočamo dva načina plačila:

- Za nakupe v vrednosti do 1000,00€ lahko kupljene artikle plačate z gotovino ob dostavi neposredno dostavljalcu (plačilo s kartico ni mogoče!).
- Vsa naročila lahko plačate po predračunu z nakazilom na naš poslovni račun. V tem primeru začne dobavni rok teči z dnem, ko je plačilo vidno na našem poslovnem računu. Predračun boste prejeli v roku 1 delovnega dne po oddaji naročila na vaš elektronski naslov.

V primeru, da želite nakup plačati z kreditno oziroma debetno kartico, se morate osebno oglasiti v naši poslovalnici v Pivki. V tem primeru spletne cene ne veljajo in se artikli zaračunajo po redni ceni.

Načini dostave

Za pri nas naročene artikle nudimo 2 možnosti prevzema:

- Osebni prevzem: Artikle lahko osebno prevzmete na naslovu Petelinje 51, 6257 Pivka (delovni čas pon-pet 9-19h, sobota 9-13h, nedelja in prazniki zaprto). Artikle lahko prevzamete šele po prejemu obvestila, da so artikli pripravljeni za prevzem v našem skladišču. Osebni prevzem je brezplačen! Prosimo upoštevajte, da so nekateri artikli večjih dimenzij, zato morate zagotoviti dovolj veliko vozilo za prevoz.

- Dostava do vhoda v objekt: Za vse pri nas naročene artikle (razen za artikle, kjer je posebej navedeno drugače) vam nudimo dostavo do vhoda v objekt na željenem naslovu. Dostava se izvaja z lastnim voznim parkom oziroma v sodelovanju s specializirano dostavno službo. Strošek dostave na dom znaša 9,90€ na naročilo ne glede na število naročenih artiklov. En dan pred dostavo vas pokličemo in se dogovorimo za termin dostave. Dostavo izvaja en dostavljalec, zato morate v primeru večjih in težjih predmetov zagotoviti pomoč za razklad naročenih artiklov. Vnos v stanovanje ni vključen v ceno!

Dobavni rok

Pri vsakem artiklu je pod ceno naveden predviden rok dobave. Dobavni rok je informativne narave in se lahko spremeni. Ko blago prispe v naše skladišče, boste prejeli elektronsko sporočilo, da je blago pripravljeno za odpremo. En dan pred dostavo vas bomo poklicali in se dogovorili za bolj natančen termin dostave. 

Vračilo izdelkov

V skladu s Zakonom o varstvu potrošnikov lahko kupec artikle, kupljene prek spletne trgovine, vrne v roku 14 dni. Rok začne teči 1 dan po prejemu artiklov. Edini strošek, ki ga ima kupec v zvezi z vračilom, je strošek neposrednega vračila blaga, ki se obračuna v skladu z veljavnim cenikom dostavne službe. Podjetje kupcu povrne celotno kupnino vključno z stroški dostave v roku 14 dni od prejema blaga v skladišče z nakazilom na TRR kupca, ki ga mora kupec posredovati skupaj z obvestilom o odstopu od nakupa.

Vrne se lahko samo blago, ki še ni bilo montirano, je v originali embalaži, je nepoškodovano in pri katerem so vrnjeni vsi sestavni deli (vključno z vsem okovjem in navodili za montažo). V primeru vračila blaga, ki je v nasprotju z navedenimi pogoji, lahko podjetje vračilo zavrne oziroma se po dogovoru s kupcem kupnina vrne delno. Možnost vračila velja le za fizične osebe.

Več o načinu dostave in načinih plačila si lahko preberete v pogojih poslovanja!

Večina artiklov se dobavi razstavljenih in jih je po dobavi potrebno sestaviti! Artiklom so priložena navodila za montažo.

Obiščite nas v razstavnem salonu

V podjetju Mega Pohištvo se ukvarjamo s trgovino s pohištvom že od leta 1994. Naš salon pohištva se nahaja v naselju Petelinje ob regionalni cesti Postojna – Ilirska Bistrica. Na več kot 2000 m2 imamo razstavljene vse vrste pohištva, od sedežnih garnitur, kuhinj, spalnic do kopalniških blokov in vzmetnic.

Posebno pozornost posvečamo kakovosti svetovanja in storitve za stranke. Vsi naši svetovalci delajo v pohištveni panogi že več kot 10 let.

Kontaktirajte nas za svetovanje

Pohištvo Alples
Čimo
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja