0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kuhinje

Kuhinja je prostor, kjer preživimo večji del dneva. V njem pripravljamo okusne obroke ter se družimo z družino in prijatelji. Zato je pomembno, da se v kuhinji zares dobro počutimo.

Kuhinje po meri

V studiu kuhinj Mega Pohištvo vam nudimo kuhinje po meri vrhunskih blagovnih znamk Nobilia in Alples. Pri nakupu kuhinje vam bodo pomagali izkušeni svetovalci, ki vam bodo pripravili tudi brezplačen računalniški 3D izris vaše nove sanjske kuhinje.

Za rezervacijo termina za svetovanje in brezplačni 3D izris vaše nove kuhinje nas pokličite na 05/757-00-80.

Prikaži več informacij

Kuhinje po meri6 razlogov za nakup kuhinje v studiu Mega Pohištvo:

  • 24-letna tradicija prodaje kuhinj
  • Prek 30 razstavljenih modelov kuhinj
  • 5 domačih in tujih proizvajalcev na 2000 m2
  • Vsi svetovalci imajo več kot 10 let izkušenj pri projektiranju kuhinj
  • Brezplačno svetovanje, izris in izmera prostora
  • Brezplačna dostava in montaža kuhinje*

Kuhinje po meri

Skozi leta in leta prodaje kuhinj in ostalega pohištva smo spoznali, da je prav vsak prostor unikaten, zato je za popolen izkoristek prostora potrebno pohištvo prilagoditi prostoru. Poleg tega so različni tudi okusi posameznikov in prav je, da si vsak izbere točno takšeno kuhinjo, kot si jo želi. Prav zato so vse kuhinje izdelane natančno po merah in željah posamezne stranke. Naši svetovalci na podlagi mer vašega prostora s pomočjo računalniškega programa za načrtovanje kuhinj natančno izrišejo kuhinjo. Na voljo jim je več kot 500 elementov, hkrati pa lahko v primeru, da vašega prostora s tipskimi elementi ni mogoče popolnoma izkoristiti, elemente tovarniško predelamo na potrebne dimenzije. Vsaka kuhinja se proizvede šele po tem, ko v tovarno pošljemo načrt vaše kuhinje s točnimi merami ter tipi gospodinjskih aparatov, saj proizvajalci prilagodijo omarice izbranim aparatom.

Prednost tovarniško izdelane kuhinje po meri pred kuhinjami, izdelanimi s strani mizarja, je v standardiziranem postopku izdelave, kar vam omogoča konstantno raven kakovosti. Poleg tega boljša organizacija dela, boljši nabavni pogoji pri nakupu materiala zaradi obsega ter avtomatizacija proizvodnje omogoča, da so tovarniško izdelane kuhinje ugodnejše od primerljivo izdelanih mizarskih kuhinj.

Naši projekti

Kuhinja Nobilia Kuhinja Nobilia StructuraKuhinja Nobilia LineN

Oglejte si več projektov >>

Proces nakupa kuhinje

salonu kuhinj Mega v Pivki vas vodimo skozi celotni proces nakupa kuhinje, od začetnega zbiranja idej, pa vse do končne strokovne montaže.  Celotni proces se začne pri vas doma, kjer najprej sami izmerite dimenzije prostora, kjer bo kuhinja stala. Ne pozabite na skici označiti tudi točne pozicije napeljav (voda, elektrika, odvod za napo…), ter morebitnih elementov, ki vplivajo na postavitev kuhinje (okna, dimniki, vrata…). Nato se z dimenzijami oglasite v našem salonu v Pivki, kjer si boste lahko ogledali modele kuhinj, ki so na voljo, izbrali barve, nato pa vam bo svetovalec pomagal z izrisom kuhinje. Da si bodo lahko prodajalci resnično vzeli čas za vas, priporočamo, da si za izris rezervirate termin. Ko boste zadovoljni z izgledom vaše bodoče kuhinje, bo svetovalec za vas kuhinjo naročil pri proizvajalcu, ki bo kuhinjo izdelal po vaših merah. Pred konkretnim naročilom lahko na vašo željo prostor na vašem domu brezplačno izmeri še naš strokovnjak, tako da bodo mere 100% pravilne. Ko bo kuhinja izdelana, vas bo vaš svetovalec poklical in dogovorili se boste za termin dostave in montaže. Naši monterji so izkušeni in se redno udeležujejo izobraževanj, tako da bo montaža izvedena po navišjih standardih.

Kaj o nas pravijo naše stranke?

Pozdravljeni! Hvala Andreju za svetovanje in izris, prijaznemu mlademu dostavljalcu za pomoč pri vnosu in Ivanu za montažo. Kuhinja Alples je videti odlično in upam, da bo dolgo prenašala moje kuharske eksperimente. Vse je šlo kot po maslu in sem zadovoljna, da sem se odločila kuhinjo kupiti prav pri vas. 

Tanja preko Facebooka

9 enostavnih korakov do nove kuhinje

Se vam zdi nakup kuhinje preveč zapleten proces, v katerega se raje ne bi spuščali? Ne skrbite, naši strokovnjaki vas bodo vodili skozi celoten proces nakupa, vam odgovorili na vse vprašanja, vas opozorili na morebitne pasti in vam svetovali, kako določeno stvar kar najlažje rešiti. Ob strani vam bodo stali tudi po nakupu, za vas organizirali ustrezen termin za dostavo ter montažo ter rešili morebitne reklamacije. Za lažjo predstavo, kako poteka nakup kuhinje, smo za vas pripravili članek 9 korakov do nove kuhinje.

Utrinki iz našega studia kuhinj

Studio kuhinj PivkaStudio kuhinj Pivka 2Studio kuhinj Pivka 3Studio kuhinj Pivka 4

Oglejte si več slik iz našega studia >>

Rezervirajte si svoj termin za brezplačno svetovanje in izris kuhinje

Ker se vam želimo zares 100% posvetiti pri svetovanju in izrisu, si prosim svoj termin za izris kuhinje predhodno rezervirajte. To lahko storite z izpolnitvijo obrazca na desni oziroma s klicem na 05/757-00-80. Svetovanje in izrisi so brezplačni in brez obveznosti!

Naročite se na brezplačen izris kuhinje

* Obvezna polja

Za rezervacijo termina za izris lahko tudi pokličete na 05/757-00-80.

Product was successfully added to your shopping cart.

24 artiklov

24 artiklov

ADRK
Pohištvo Alples
Black Red White
HALMAR
Jela
Matis
Meble Wojcik
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja