0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

9 korakov do popolne kuhinje

1. Premerite vaš prostor. Čim bolj natančno izmerite prostor, kjer bo stala vaša nova kuhinja, in narišite tloris. Ne pozabite na tlorisu označiti tudi lokacije priključkov za vodo, morebitnega mansardnega stropa, oken, vrat, priključkov za elektriko ter ostalih elementov, ki bi lahko ovirali postavitev kuhinje.

2. Obiščite naš studio kuhinj.  Z merami nas obiščite v našem studiu kuhinj v Pivki. Pri nas si boste lahko ogledali največjo razstavo kuhinj v regiji z več kot 25 razstavljenimi kuhinjami različnih priznanih blagovnih znamk. Predstavili vam bomo prednosti in slabosti posameznih materialov, iz bogatega nabora vzorcev pa boste lahko izbrali barvno kombinacijo, ki vam je najbolj všeč. V pomoč vam bomo tudi z nasveti glede postavitve kuhinje in vas opozorili na malenkosti, ki lahko močno vplivajo na funkcionalnost vaše nove kuhinje.

3. Naredili bomo 3D izris. Naši strokovnjaki vam bomo na podlagi mer izrisali takšno postavitev kuhinje, ki bo kar najbolj ustrezala vašim željam, hkrati pa bo čim bolj optimalno izkoristila vaš prostor. Kuhinje se izdelujejo posebej za vas in po vaših merah. V tem koraku boste izvedeli tudi ceno izbrane kuhinje. Izris je popolnoma brezplačen in brez obveznosti!

Za rezervacijo termina za brezplačno svetovanje in 3D izris kliknite tukaj ali pa nas pokličite na 05/757-00-80

4. Bela tehnika. Skupaj z našimi strokovnjaki boste izbrali belo tehniko, ki bo ustrezala vašim potrebam, se bo lepo prilegala vaši kuhinji in bo tudi cenovno ugodna. Veliko aparatov imamo tudi razstavljenih, tako da si jih boste lahko ogledali v živo.

5. Izmere na domu. Ko bo vaša kuhinja izbrana, vas bo po potrebi v nekaj dneh obiskal naš monter in prostor še dodatno premeril. S točnimi merami bomo na kuhinji, če bo potrebno, naredili še zadnje popravke.

6. Proizvodnja. Vaša kuhinja po po načrtih, ki jih bo pripravil naš svetovalec, izdelana s strani naših partnerjev, ki brez izjeme uporabljajo najboljše tehnologije in najkvalitetnejše materiale.

7. Dostava. Ko bo kuhinja prispela v naše skladišče, vas bomo o tem obvestili. V primeru, da je vaš prostor že pripravljen za novo kuhinjo, vam bomo kuhinjo dostavili. Če potrebujete še nekaj časa, bo kuhinja počakala na varnem v našem skladišču, dokler nas ne obvestite, da je vse nared za montažo. Dostavljamo z lastno floto vozil in lastnimi vozniki, kar pomeni, da bo kuhinja pri vas ob dogovorjenem času. Za doplačilo vam kuhinjo tudi znosimo na željeno mesto.

Želite strokovno pomoč pri nakupu kuhinje? Pokličite nas na 05/757-00-80 in z veseljem vam bomo pomagali!

8. Montaža.  Ko bo kuhinja pri vas, se bomo dogovorili za datum montaže. Običajno je monter pri vas v zgodnjih jutranjih urah in do večera je vaša kuhinja nared za uporabo. Če gre za večjo kuhinjo, lahko montaža traja tudi dva dni. Naš monter ima dolgoletne izkušnje in je izredno natančen, tako da bo kuhinja točno taka, kot ste si zaželeli. Pri nas kupljene aparate vam bo monter tudi brezplačno vgradil (za priklop na inštalacije pa seveda potrebujete pooblaščenega strokovnjaka).

9. Konec! Vaša kuhinja je zmontirana in pripravljena na uporabo. Zaradi kvalitetnih materialov in skrbnega načrtovanja vam bo dobro služila vrsto let.

Raziščite svet kuhinj Nobilia in Alples

Pohištvo Alples
Matis
Vzmetnice Meblo Jogi
Kuhinje Nobilia
Prima
Slovenska postelja