Sedežne garniture | Mega Pohištvo Pivka
 


Sedežne garniture

 

Sedežna garnitura predstavlja ključni element dnevne sobe. Pri izbiri morate biti pozorni tako na izgled same garniture, ki se mora čim lepše vklopiti v vaš dnevni prostor, kot tudi na udobnost garniture, njeno funkcionalnost ter enostavnost vzdrževanja. Predvsem od vaših želja in preferenc je odvisno, ali boste izbrali usnjeno garnituro, ki doda luksuzni pečat prostoru, hkrati pa je zelo trpežna ter enostavna za vzdrževanje, vendar zelo občutljiva na kremplje vaših hišnih ljubljenčkov ter v vročih poletnih ter hladnih zimskih dneh neprijetna na dotik z golo kožo.

V našem salonu si lahko ogledate širok spekter različnih tako kotnih kot ravnih sedežnih garnitur različnih dimenzij, izdelanih iz različnih materialov. Na voljo so vam tako sodobnejše oblike, kot tudi tiste bolj klasične. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju najbolj primerne garniture za vaš prostor ob upoštevanju vaših želja.

Pri nas lahko tudi naročite sedežne garniture po meri, v več sto različnih barvnih kombinacijah. Večino sedežnih garnitur vam brezplačno dostavimo na dom.

Za več informacij nas pokličite na 05/757-0-080 ali nam pišite na info@megapohistvo.si, vabimo pa vas tudi, da si ogledate prek 40 razstavljenih modelov sedežnih garnitur v našem salonu v Pivki.

Izbor modelov, dostopnih v našem salonu:


Sedežna garnitura Triest

Sedežna garnitura Vercelli

Sedežna garnitura Pretty-S
sedežna garnitura York
Sedežna garnitura York

Sedežna garnitura Ceasar

Sedežna garnitura Koppenhagen

Sedežna garnitura Bliss

Sedežna garnitura Candis

Sedežna garnitura Monako

Sedežna garnitura Rubin

Sedežna garnitura Bayamo

.