Vgradne omare | Mega Pohištvo Pivka
 


Vgradne omare

 

Vgradne omare omogočajo popoln izkoristek vašega prostora in vam ponujajo obilo prostora za shranjevanje. Tako zunanjost kot tudi notranjost je popolnoma prilagodljiva vašim željam in vašemu prostoru.

V salonu Mega Pohištvo vam ponujamo vgradne omare proizvajalca Alples. So edini proizvajalec vgradnih omar v Sloveniji, ki omare izdeluje na industrijskem nivoju, kar zagotavlja nepremagljivo kvaliteto ob ugodni ceni. Njihov najsodobnejši strojni park omogoča popolno prilagodljivost, tako da se omara v milimeter natančno prilagaja vašemu prostoru.

AX-05_TISK

Vgradne omare z drsnimi vrati

Drsna vrata omogočajo, da lahko tudi najbolj tesen prostor dodobra izkoristite. Ker se uporabljajo le najbolj kakovostna vodila, se vrata odpirajo lahkotno, in to tudi čez več let. Vrata lahko segajo od stropa do tal, od stene do stene, lahko pa jih z zaključnimi stranicam in policami omejite na poljubno velikost.

Na voljo vam je praktično neomejena izbira barv vrat. Lahko se odločite za lakirana, ali pa za mat izvedbo, lesne dekorje, steklo, ali pa tudi kombinacijo vseh naštetih materialov. Vgradne omare Alples lahko naročite tudi v vseh barvah ostalih pohištvenih programov Alples, tako da se lahko omara popolnoma vklopi v prostor.

AX-04_TISK

Vgradne omare s klasičnimi vrati

V primeru, da niste ljubitelj drsnih omar, vam ponujamo tudi izvedbo omare s klasičnimi vrati. Omara se lahko izdela v vseh izvedbah – med dvema stenama, med steno in zaključno polico, na obeh straneh zaključeno s stranico, od stropa do tal ali pa do poljubne višine…

Na voljo imate pester izbor barv vrat, tako v lakirani kot tudi v mat izvedbi. Seveda lahko vrata naročite tudi v dekorju kakšnega izmed ostalih Alplesovih pohištvenih programov in ga tako omaro popolnoma vklopite v prostor. Izbirate lahko tudi med različnimi ročaji oziroma se odločite za brezročajno izvedbo z odpiranjem na dotik.

vgradna1

Vgradne omare za mansarde

Vklolikor opremljate mansardno stanovanje verjetno veste, kakšno prostorsko omejitev predstavljajo poštevni stropovi. Zaradi nizke višine se v ta prostor ne prilega nobena klasična omara, s čimer zgubimo ogromno prostora, ki bi ga lahko koristno uporabili za shranjevanje.

Prav zato so v Alplesu razvili program vgradnih omar za mansarde. Le-ta vam omogoča različne opcije za pretvorbo neuporabnega mansardnega prostora v odlično rešitev za shranjevanje. Omare se prilagodijo kotu vaše poševnine in drugim nepravilnostim v prostoru in pomembno vplivajo tudi na eleganco prostora.

vgraden2

AX-06_TISK

Notranjost vgradnih omar

Notranjost vgradne omare se prilagaja vašim željam in potrebam. Prav vi najbolje veste, kakšne predmete boste shranjevali v omari, zato je prav, da si notranjost omare oblikujete sami. Na voljo so vam različne rešitve, od klasičnih polic, notranjih predalov, obešalnih palic, izvlečnih obešalnih palic itd.

vgradne3

Boljši izkoristek prostora

Prilagodljivost notranjosti vgradnih omar vam omogoča, da prostor v omari popolnoma izkoristite. V klasičnih omarah imamo običajno na vrhu eno polico, spodaj pa je palica za obešanje. To pomeni, da nam pod krajšimi oblačili, ki visijo na obešalnikih, ostaja prostor, ki je neizkoriščen, s časom pa ga običajno zapolnimo z neurejenimi kupi oblačil ali pa nepregledne škatle (na sliki spodaj levo).

Pri vgradni omari je situacija drugačna, saj lahko notranjost prilagodimo strukturi svojih oblačil. Torej, če imamo le nekaj dolgih oblačil, lahko obešanju le-teh namenimo samo manjši prostor, pod obešalno palico za krajša oblačila pa namestimo notranji predalnik, ki nam omogoča praktično in pregledno shranjevanje manjših kosov oblačil, kot je spodnje perilo, nogavice itd. (na sliki desno).

izkoristek-vgradne

Strokovna izmera, računalniški izris

Vgradne omare res omogočajo neomejene možnosti prilaganjanja tako vašemu prostoru, kot tudi vašim željam. Prav zato se marsikdo ustraši – kako bomo dovolj natančno izmerili prostor? Kako določiti kot mansarde? Kako bo izgledala notranjost omare? Kako bo izgledala zunanjost?

V salonu Mega Pohištvo ste lahko popolnoma brez teh skrbi! Oglasite se pri nas z grobimi merami prostora, naši strokovnjaki pa vam bodo svetovali in vam odgovorili prav na vsa vaša vprašanja. Za lažjo predstavo vam bodo omaro izrisali s pomočjo 3D računalniškega programa, pomagali pa vam bodo izbrati tudi optimalno notranjost za vaše potrebe.

Pred naročilom omare se bo pri vas na domu oglasil monter, ki bo s pomočjo laserskega merilca natančno premeril prostor, kjer bo omara stala in mere posredoval proizvajalcu. To pomeni, da je odgovornost za popolno prileganje omare na nas!

Obiščite nas

Tukaj smo za vas! Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu pohištva v Pivki, kjer si lahko vgradno omaro v živo ogledate, naši svetovalci pa vam bodo povedali vse pomembne informacije.

Za dodatne informacije o vgradnih omarah iz Alplesa smo vam na voljo tudi na telefonski številki 05/757-0-080 ter na elektronskem naslovu info@megapohistvo.si.

AX-09A_TISK