Moderne kuhinje | Mega Pohištvo Pivka
 


Moderne kuhinje

 

Iščete sodobno kuhinjo pa potrebujete malo navdiha? Potem ste prišli na pravo mesto. Moderne kuhinje odlikujejo čiste, enostavne linije, diskretni ročaji ter nevtralne barve, ki jih pogosto kombiniramo z elementi iz lesnega dekorja ali pa z manjšimi elementi v kontrastnih, živih barvah.

Kupujete novo kuhinjo in potrebujete pomoč pri izbiri in načrtovanju? Pokliči nas na 05/757-0-080 ali nam pišite na info@megapohistvo.si ter si rezervirajte svoj termin za brezplačno svetovanje ter 3D računalniški izris vaše nove kuhinje. Pomagali vam bodo naši strokovnjaki z več kot 10 leti izkušenj pri načrtovanju kuhinj!

S8-9_Lux819_M_13797_14

Najnovejši trend so tako imenovane brezročajne kuhinje, ki namesto klasičnega ročaja, privijačenega na ličnico, uporabljajo C profil iz aluminija, ki je nameščen na samo ogrodje omarice in nam omogoča, da ličnico primemo za sam rob. S tako konstrukcijo kuhinje dosežemo popolnoma čist videz kuhinje brez motečih ročajev, dosežemo pa tudi občutek lebdenja delovne plošče. Atraktivnost lahko še dodatno popestrimo z LED osvetlitvijo, ki jo vgradimo v profil ročaja.

S4-5_Riva892_SP_14559

Pri sodobnih kuhinjah se pogosto uporabljajo tudi bolj drzni dekorji, ki izstopajo iz običajne barvne sheme (enobarvni dekor v sijaj ali mat izvedbi oziroma imitacija lesa). Med tak dekor lahko štejemo novost kolekcije 2016 enega izmed največjih evropskih proizvajalcev kuhinj Nobilia in sicer barvo betonsko siva. Ta dekor nam omogoča izdelavo izredno zanimive in elegante kuhinje in to ne glede na to, ali ga uporabimo kot glavni dekor v kuhinji, ali pa kuhinjo le popestrimo z manjšimi elementi v betonsko sivi barvi. Zelo dobro izpade kombinacija ličnic lakiranih v beli visoki sijaj ter delovne plošče oziroma stenske obloge v betonsko sivi barvi.

S6-7_Structura400_M_15281

Trendi v sodobni arhitekturi narekujejo odprte prostore, ki se med seboj povezujejo in niso omejeni z stenami in vrati. To predstavlja poseben izziv za notranjo opremo, saj v sodobnih domovih ne opremljamo le kuhinje, ampak moramo v enakem stilu opremiti tudi dnevno sobo ter jedilnico. Na srečo je kuhinjsko pohištvo tako prilagodljivo, da lahko z njim enostavno in izredno elegantno opremimo tudi druge prostore.

S14-15_Laser_413_S_13326           S18-19_Flash501_S_14944

Vsekakor pa samo sodoben dizajn ne naredi sodobne kuhinje. K funkcionalnosti kuhinje močno pripomorejo napredne rešitve za shranjevanje, kot so notranji predali ter lekarniške omare. Te rešitve ohranijo eleganco kuhinje, hkrati pa z njimi pridobimo ogromno shranjevalnega prostora, ki je obenem tudi izredno enostavno dostopen.

S12-13_Focus472_D_14135_14 S34-35_Riva894_D_14894

Kuhinjo lahko še dodatno popestrimo z različnimi elektronskimi dodatki, kot so pametne vtičnice, ki se po uporabi skrijejo v delovno ploščo, ali pa različno osvetljavo, ki je integrirana v samo pohištvo.

Se odločate za novo kuhinjo in potrebujete nekaj pomoči in nasvetov? Pokličite nas na 05/757-0-080 ali nam pišite na info@megapohistvo.si in si rezervirajte svoj termin za brezplačno svetovanje ter 3D računalniški izris vaše nove kuhinje.

O nas

Smo največji studio kuhinj in ostale opreme za dom na Notranjskem. Na več kot 2000 m2 razstavnih površin imamo razstavljenih 30 razstavnih eksponatov kuhinj 5 slovenskih ter tujih proizvjalcev kuhinje, prav tako pa vam ponujamo tudi pohištvo za spalnice, dnevne sobe, mladinske sobe, predsobe in ostale prostore v domu. V ponudbi imamo tudi pestro izbiro sedežnih garnitur in vzmetnic. Če opremljate dom, nas vsekakor morate obiskati. Odprti smo od ponedeljka do petka med 9:00 in 19:00 ter ob sobotah od 9:00 do 13:00.