Brezročajne kuhinje | Mega Pohištvo Pivka
 


Brezročajne kuhinje

 

V zadnjem času se trendi pri notranjem oblikovanju vedno bolj nagibajo k čistim linijam brez nepotrebnih dodatkov in v nevtralnih barvah. To še posebej velja za večje kose pohištva, ki jih manj pogosto menjamo. Z nevtralnimi oblikami teh kosov dosežemo brezčasno eleganco, ki jo nato lahko popestrimo z bolj drznimi dodatki. Tako je naše stanovanje vedno sveže in v skladu z modo.

Pri kuhinjah je ta trend še posebej izrazit. Kot ultimativna izvedenka čistih linij se pojavlja brezročajna kuhinja. Z odsotnostjo ročajev dosežemo res eleganten videz brez nepotrebnih dodatkov. Obstaja več izvedb brezročajnih kuhinj. Pri nekaterih gre pravzaprav za ročaj, ki je skrit v vrhnji rob ličnice, najbolj prava izvedba pa je z U profilom, ki ga pritrdimo pod delovno ploščo kuhinje. S tem dosežemo, da je med delovno ploščo in ličnico dovolj prostora, da lahko vrata oziroma predale odpiramo preprosto z prijemom za ličnico. Takšno izvedbo zaradi tehnološke zahtevnosti izdelave ponuja le malokateri serijski proizvajalec. Med največjimi in najbolj naprednimi proizvajalci brezročajnih kuhinj je nemška Nobilia, ki takšne kuhinje trži pod blagovno znamko LineN.

Pri Nobiliji so ročajni profili na voljo v 7 različnih barvah, ki vam omogočajo prilagoditev barve ročaja barvi kuhinje. Nabor elementov je zares širok in vam omogoča prilagoditev kuhinje vašemu prostoru, poskrbljeno pa je tudi za pravilno vgradnjo gospodinjskih aparatov, ki zaradi brezročajne izvedbe nikakor ne izgubijo svoje funkcionalnosti. Seveda so vam na voljo tudi prilagojene zaključne stranice.

Kupujete novo kuhinjo? Dovolite nam, da vam pri tem pomagamo! Pokličite na 05/757-00-80 ali pa izpolnite obrazec na desni in si rezervirajte svoj termin za brezplačno svetovanje in 3D izris vaše nove kuhinje!

Zakaj izbrati kuhinjo Nobilia? 

  • Izdelano v Nemčiji po najvišjih standardih, ki jih dokazujejo tudi certifikati, kot je GoldenM.
  • Uporaba le najboljših materialov, ki so izdatno testirani v tovarniškem laboratoriju.
  • Pester izbor materialov in barv zadovolji prav vsak okus.
  • Kuhinja se izdela posebej za vas točno pa vaših merah.
  • Vse omarice in predali imajo mehko zapiranje.
  • Odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
  • Hitra dobava in ažurno reševanje morebitnih reklamacij.
Naročite se na brezplačen izris kuhinje:

Ime in priimek:*


Vaš eMail*


Vaša telefonska številka*


Termin*


Alternativni termin

Za rezervacijo termina lahko tudi pokličete na 05/757-0-080!