Kuhinje | Mega Pohištvo Pivka
 


Kuhinje

 

Nakup kuhinje je velik projekt, tako z vidika financ, kot tudi z vidika vpliva na naše zadovoljstvo. Zato je pomembno, da si za nakupni proces vzamemo dovolj časa in da hkrati dovolimo izkušenemu svetovalcu, da nas vodi do naše sanjske kuhinje. Ne glede na to, ali se vaše želje bolj nagibajo k sodobnim linijam ali bolj rustikalnim oblikam, bomo v salonu kuhinje Mega v Pivki poskrbeli za vaše 100% zadovoljstvo.

6 razlogov za nakup kuhinje v salonu Mega:

Ok-icon   21-letna tradicija prodaje kuhinj

Ok-icon   Prek 30 razstavljenih modelov kuhinj

Ok-icon   5 domačih in tujih proizvajalcev na 2000 m2

Ok-icon   Vsi svetovalci imajo več kot 10 let izkušenj pri projektiranju kuhinj

Ok-icon   Brezplačno svetovanje, izris in izmera prostora

Ok-icon   Brezplačna dostava in montaža kuhinje

 

Blagovne znamke
Logo_nobilia_06 kuhinje gorenje kuhinje alples megatrg-logo
Naročite se na brezplačen izris kuhinje:

Ime in priimek:*


Vaš eMail*


Vaša telefonska številka


Termin*


Alternativni termin

Za rezervacijo termina lahko tudi pokličete na 05/757-0-080!

 

Naši projekti

 Oglejte si še več kuhinj, ki smo jih izdelali >>

 

Proces nakupa kuhinje
1287372_seo_3 Very-Basic-Design-icon

Finance-Purchase-Order-icon

Ecommerce-Delivery-icon Household-Hammer-icon
Izmerite prostor Načrtovanje in izris Naročilo Dostava na dom Montaža

S24-25_Pura834_MV salonu kuhinj Mega v Pivki vas vodimo skozi celotni proces nakupa kuhinje, od začetnega zbiranja idej, pa vse do končne strokovne montaže.  Celotni proces se začne pri vas doma, kjer najprej sami izmerite dimenzije prostora, kjer bo kuhinja stala. Ne pozabite na skici označiti tudi točne pozicije napeljav (voda, elektrika, odvod za napo…), ter morebitnih elementov, ki vplivajo na postavitev kuhinje (okna, dimniki, vrata…). Nato se z dimenzijami oglasite v našem salonu v Pivki, kjer si boste lahko ogledali modele kuhinj, ki so na voljo, izbrali barve, nato pa vam bo svetovalec pomagal z izrisom kuhinje. Da si bodo lahko prodajalci resnično vzeli čas za vas, priporočamo, da si za izris rezervirate termin. Ko boste zadovoljni z izgledom vaše bodoče kuhinje, bo svetovalec za vas kuhinjo naročil pri proizvajalcu, ki bo kuhinjo izdelal po vaših merah. Pred konkretnim naročilom lahko na vašo željo prostor na vašem domu brezplačno izmeri še naš strokovnjak, tako da bodo mere 100% pravilne. Ko bo kuhinja izdelana, vas bo vaš svetovalec poklical in dogovorili se boste za termin dostave in montaže. Naši monterji so izkušeni in se redno udeležujejo izobraževanj, tako da bo montaža izvedena po navišjih standardih.

Rezervirajte si termin za svetovanje in izris kuhinje

Če želite, da se vam naš svetovalec popolnoma posveti, vam priporočamo rezervacijo termina za svetovanje in izris kuhinje. Vse kar morate storiti je, da izpolnete spodnji obrazec. Nato vas bomo v roku nekaj dni po e-pošti obvestili, kdaj si bo naš svetovalec vzel čas samo za vas, pričakala pa vas bo tudi brezplačna kavica. Prosimo, da s seboj na izris prineste točne mere prostora ter lokacije napeljav (voda, elektrika, odvod za napo). Izris je brezplačen in nezavezujoč.

Rezervacija termina za izris:

Ime in priimek:*


Vaš eMail*


Vaša telefonska številka


Termin*


Alternativni termin

 
Za rezervacijo termina lahko tudi pokličete na 05/757-0-080!
Kje nas najdete?Naš salon se nahaja ob regionalni cesti Pivka – Postojna. Na voljo vam je veliko brezplačno parkirišče.Screen Shot 2015-01-18 at 21.44.59
.
Kaj o nas pravijo naše stranke?

Pozdravljeni! Hvala Andreju za svetovanje in izris, prijaznemu mlademu dostavljalcu za pomoč pri vnosu in Ivanu za montažo. Kuhinja Alples je videti odlično in upam, da bo dolgo prenašala moje kuharske eksperimente. Vse je šlo kot po maslu in sem zadovoljna, da sem se odločila kuhinjo kupiti prav pri vas. 

Tanja preko Facebooka

9 enostavnih korakov do nove kuhinje

Se vam zdi nakup kuhinje preveč zapleten proces, v katerega se raje ne bi spuščali? Ne skrbite, naši strokovnjaki vas bodo vodili skozi celoten proces nakupa, vam odgovorili na vse vprašanja, vas opozorili na morebitne pasti in vam svetovali, kako določeno stvar kar najlažje rešiti. Ob strani vam bodo stali tudi po nakupu, za vas organizirali ustrezen termin za dostavo ter montažo ter rešili morebitne reklamacije. Za lažjo predstavo, kako poteka nakup kuhinje, smo za vas pripravili članek 9 korakov do nove kuhinje.

Utrinki iz našega studia kuhinj

Navdih za vas

Potrebujete nekaj idej glede postavitve, oblikovanja ali izbire barv vaše nove kuhinje? Ne spreglejte našega novega članka o modernih kuhinjah.

Če vas zanima še karkoli drugega, nas pokličite na 05/757-0-080 ali nam pišite na info@megapohistvo.si.

Mega Pohištvo, Samo Potrebuješ s.p., Petelinje 51, 6257 Pivka